Παναθηναϊκός για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ: «Ας δημιουργήσουμε μία ατμόσφαιρα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ»

Λεωφόρος

i

© Intime

Παναθηναϊκός για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ: «Ας δημιουργήσουμε μία ατμόσφαιρα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:29 - 20.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:14 - 14.08.2024

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τα social media, ενόψει και της ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ώρα Κυπέλλου για τον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση στον τελικό του θεσμού!

Στον πρώτο ημιτελικό της Τούμπας την περασμένη εβδομάδα (14/2), το «τριφύλλι» επικράτησε του ΠΑΟΚ χάρη στο γκολ του Σπόραρ (0-1) κι έτσι απέκτησε ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα.

Όλα θα κριθούν ωστόσο στη ρεβάνς της Λεωφόρου, εκεί που θα κοντραριστούν οι δύο ομάδες αύριο Τετάρτη (21/2, 19:00). Ενόψει και του ντέρμπι κόντρα στον Δικέφαλο, η «πράσινη» ΠΑΕ έστειλε το δικό της μήνυμα στον κόσμο μέσω των social media, ζητώντας μία εντυπωσιακή κι αξέχαστη ατμόσφαιρα.

«Παραμένουμε ενωμένοι, πιο δυνατοί από ποτέ. Ας δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο ελίτ Γερμανός Σίμπερτ στη Λεωφόρο

Για το παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς των ημιτελικών Κυπέλλου Ελλάδος, επιλέχθηκε ο Γερμανός, Ντάνιελ Σίμπερτ. Ο 40χρονος είναι διεθνής διαιτητής της FIFA από το 2015 και ανήκει στην κατηγορία elite διαιτητών της UEFA. 

Για βοηθούς ο Ντάνιελ Σίμπερτ θα έχει τους Γιαν Σέιντελ και Ράφαελ Φόλτιν και ο Κόρτους Μπέντζαμιν Στέγκεμαν θα βρίσκεται στον έλεγχο του VAR. 4ος θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης και AVAR ορίστηκε ο Ραϊνχαρντ Μπουξμπάουμ.