Το μήνυμα του Αλόνσο για την πρεμιέρα - «Ό,τι κάνουμε αφιερωμένο στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Το μήνυμα του Αλόνσο για την πρεμιέρα - «Ό,τι κάνουμε αφιερωμένο στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Sportal newsroom 16:23 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:24 - 18.08.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έστειλε το δικό του μήνυμα για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός αφήνει προσωρινά στην άκρη τις ευρωπαϊκές του διοργανώσεις και ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος.

Το «τριφύλλι» θα φιλοξενήσει στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ τον επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης και φυσικά θέλει να μπει με νίκη στο πρωτάθλημα, το οποίο είναι και ο μεγάλος στόχος.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ντιέγκο Αλόνσο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ και της ενότητας MatchDay Mag, έστειλε το δικό του μήνυμα. Αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες, αλλά και στην απουσία των φίλων της ομάδας.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ουρουγουανού τεχνικού: «Είμαστε στενοχωρημένοι για το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Europa League. Όμως άμεσα πρέπει να σκεφτούμε το ματς που ακολουθεί με τον Αστέρα. Αν θέλουμε να χτίσουμε και να οικοδομήσουμε κάτι έχοντας ως στόχο τη νίκη, θα πρέπει να έχουμε ως βάση το παιχνίδι που κάναμε απέναντι στον Άγιαξ.

Ο Αστέρας είναι μία ομάδα με ποιότητα. Τον σεβόμαστε ως αντίπαλο και θα τον αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας!

Δυστυχώς στις εξέδρες δεν θα υπάρχουν οι οπαδοί μας, όμως όλη μας η προσπάθεια -ό,τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο- θα είναι αφιερωμένο στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!