Το μήνυμα του Τερίμ για την αγαπημένη του Γαλατασαράι

Το μήνυμα του Τερίμ για την αγαπημένη του Γαλατασαράι

Γιώργος Σακελλαρίου 21:09 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:04 - 08.07.2024

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ αναφέρθηκε και πάλι στην αγαπημένη του Γαλατασαράι.

Ο Φατίχ Τερίμ απέτυχε στον Παναθηναϊκό.

Ο Τούρκος τεχνικός διαδέχθηκε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά δεν κατάφερε να τον οδηγήσει στην κορυφή, όπως έκανε αρκετές φορές με την αγαπημένη του Γαλατασαράι.

Ο 70χρονος Τούρκος τεχνικός σε ανάρτησή του θυμήθηκε ότι πριν από 50 χρόνια πήρε μεταγραφή στον μεγάλο σύλλογο της χώρας.

Αναλυτικά όσα έγραψε στα social media: «Τώρα είσαι παίκτης της Γαλατασαράι, ελπίζω να παραμείνεις παίκτης της Γαλατασαράι για μια ζωή», είπαν, αυτή ακριβώς την ώρα, στις 8 Ιουλίου 1974, ενώ υπέγραφα στη Γαλατασαράι.

Πώς να ξέρουν ότι ένας νέος από τα Άδανα, για πρώτη φορά στη ζωή του, πήγε σε ένα νησί περιτριγυρισμένο από τη θάλασσα και από τις τέσσερις πλευρές, με μια βάρκα, με την καρδιά στο στόμα;

Πώς θα μπορούσαν να μαντέψουν ότι κάποιος που στέκεται με ανάστημα και αξιοπρεπώς για να μην συμβιβάσει τα νιάτα του, αλλά που τα πόδια του τρέμουν περιμένοντας τα νέα από τον Μετίν Οκτάι στα Άδανα;

Λοιπόν, μετά το δείπνο με όλη την ομάδα στο νησί της Γαλατασαράι, ήταν εύκολο να περιμένω να δω αν θα έχω θέση στο λεωφορείο που θα με πήγαινε στην Κουτάχια.

Κι αν δεν με έδινε η Άδανα Ντεμίρσπορ; Τι κι αν ο πατέρας μου πει «όχι» στον Μετίν, τον οποίο αγαπά σαν γιο;

Ως κάποιος που έχω βιώσει μεγάλο ενθουσιασμό σε μεγάλους αγώνες σε όλη την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής και προπονητής, παρόλο που έχουν περάσει 50 χρόνια, δεν έχω ξεχάσει τέτοια αναμονή, ενθουσιασμό και τη ζεστασιά που δημιουργεί ο ενθουσιασμός στο σώμα μου. Είναι επειδή ήμουν κάποιος που πήγα εκεί εκείνη την ημέρα ως οπαδός της Γαλατασαράι και μετέτρεψε το όνειρό του στη ζωή του.

Όσο περισσότερο διαρκεί η ζωή μου, τόσο περισσότερο είμαι οπαδός της Γαλατασαράι.

Χαιρετισμούς σε όλους όσους συνέβαλαν και συνέβαλαν μέχρι σήμερα. Με αγάπη…».