Το πλάνο του Τερίμ για το ματς με την Κηφισιά και η απαιτητική εβδομάδα

Φατίχ Τερίμ

i

Intime

Το πλάνο του Τερίμ για το ματς με την Κηφισιά και η απαιτητική εβδομάδα

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:43 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κηφισιά, όμως ο Φατίχ Τερίμ προσαρμόζει την τακτική του για μία απαιτητική εβδομάδα με τρία συνεχόμενα παιχνίδια.

Σε μία εβδομάδα που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League έχει περάσει ο Παναθηναϊκός. Αρχής γενομένης από το σημερινό (20:00) παιχνίδι με την Κηφισιά στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Φατίχ Τερίμ έχει καταστρώσει το σχέδιο του για την εντεκάδα, λαμβάνοντας υπόψη και τις επικείμενες αναμετρήσεις με τον Άρη την Τετάρτη, πάλι στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθώς και με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο την Κυριακή.

Ο Τούρκος προπονητής θα διατηρήσει το σύστημα 4-3-3 και αναμένεται να προβεί σε περιορισμένο ροτέισον. Με σκοπό να έχει σχήματα με ένταση και ενέργεια και να πετύχει ο Παναθηναϊκός το τρία στα τρία με το απόλυτο των εννιά βαθμών.

Ο Γιούρι Λοντίγκιν συγκεντρώνει πιθανότητες να υπερασπιστεί την εστία και ο Μπαρτολομέι Ντραγκόβσκι να αποφορτιστεί από όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες.

Στο κέντρο της άμυνας, ο Μπαρτ Σένκεφελντ αναμένεται να παίξει βασικός με παρτενέρ έναν εκ των Σαμέτ Ακαϊντίν και Βίτορ Ούγκο. Ο Γιώργος Βαγιανίδης θα επανέλθει στο δεξιό άκρο και ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς θα συνεχίσει στο αριστερό άκρο.

Στη μεσαία γραμμή, ο Ρούμπεν Πέρεθ εξέτισε την ποινή του και θα αγωνιστεί κανονικά στο «6», με τον Τόνι Βιλένα ως box-to-box μέσο και τον Tάσο Mπακασέτα ως επιτελικό χαφ.

Στην επίθεση, ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα είναι ο ένας από τους δύο εξτρέμ, με τον Αϊτόρ και τον Δημήτρη Λημνιό να διεκδικούν τη θέση στο άλλο «φτερό». Τέλος ο Φώτης Ιωαννίδης θα είναι ο «φουνταριστός».