Παναθηναϊκός: Το προβάδισμα ενδεκάδας του Λοντίγκιν

Γιούρι Λοντίγκιν, Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Παναθηναϊκός: Το προβάδισμα ενδεκάδας του Λοντίγκιν

Λάμπρος Γκαραγκάνης 15:34 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:48 - 15.10.2024

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι έβγαλε, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, μέρος της προπόνησης, με τον Γιούρι Λοντίγκιν να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει βασικός στην επανέναρξη των υποχρεώσεων του Τριφυλλιού.

Ο Πολωνός γκολκίπερ δεν βρέθηκε καν στην αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (0-0 στο ΟΑΚΑ), πριν τη διακοπή, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό. Στην επιστροφή των προπονήσεων του Παναθηναϊκού, στο Κορωπί, μετά την τετραήμερη απουσία λόγω του πένθους για την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο Ντραγκόφσκι έχει βγάλει ένα κομμάτι του προγράμματος τη Δευτέρα και την Τρίτη (15/10).

Δεν ακολούθησε την Εθνική της πατρίδας του, στις υποχρεώσεις της στο Nations League, με την επιστροφή του στη δράση να γίνεται προσεκτικά. Θα προσμετρηθεί και το παραμικρό ενδεχόμενο υποτροπής. Κατά συνέπεια, ο Γιούρι Λοντίγκιν μοιάζει, τη δεδομένη χρονική στιγμή, το φαβορί για την παραμονή κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού, στην έξοδο με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (Κυριακή 20/10, 18:00).

Την Τρίτη, ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι ποδοσφαιριστές του συνέχισαν την προετοιμασία για την επανέναρξη των αγώνων με πρωινή προπόνηση. Έλειψαν οι Έλληνες διεθνείς Τάσος Μπακασέτας και Γιώργος Βαγιαννίδης, που έλαβαν διήμερο έξτρα ρεπό. Για τη σωματική και ψυχολογική ηρεμία τους, μετά τις υποχρεώσεις με την Ελλάδα στο Nations League, υπό τη σκιά της τραγικής απώλειας του Μπάλντοκ.

Παναθηναϊκός: Αντίπαλος και πάλι, όπως στην πρεμιέρα, ο Ράσταβατς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:39 - 15.10.2024

Παναθηναϊκός: Αντίπαλος και πάλι, όπως στην πρεμιέρα, ο Ράσταβατς

Για δεύτερη φορά, φέτος, το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει τον ίδιο προπονητή, με διαφορετική ομάδα. Η κακή ανάμνηση της πρεμιέρας απέναντι στον Αστέρα AKTOR, με τον νυν τεχνικό του ΟΦΗ Μίλαν Ράσταβατς.

Απόντες ήταν, επίσης, οι διεθνείς Άνταμ Τσέριν, Αντράζ Σπόραρ, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, Ίνγκι Ίνγκασον, Αζεντίν Ουναΐ και Φακούνο Πελίστρι. Άπαντες, σταδιακά, από την Τετάρτη έως την επόμενη Παρασκευή θα γυρίσουν στο προπονητικό κέντρο, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι σε μικρές εστίες και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο, με έμφαση στην κυκλοφορίας της μπάλας. Θεραπεία και ατομικό ακολούθησαν οι Φώτης Ιωαννίδης και Φίλιπ Μαξ. Ο Έλληνας στράικερ θα χάσει τα επόμενα ματς του Παναθηναϊκού, με το status του Γερμανού αμυντικού να αξιολογείται καθημερινά, από πλευράς ετοιμότητας. Μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολο, πάντως, έως απίθανο να εμπλακεί στο ματς του Ηρακλείου που πλησιάζει.