«Ο Παναθηναϊκός προχωράει την υπόθεση του Πελίστρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Φακούντο Πελίστρι

i

manutd.com

«Ο Παναθηναϊκός προχωράει την υπόθεση του Πελίστρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Κώστας Τόπας 10:23 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 22.07.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Εκρέμ Κονούρ, ο Παναθηναϊκός προχωράει την υπόθεση του Φακούντο Πελίστρι για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης του.

Με τους Λένι Γιόρο και Τζόσουα Ζίρκζεϊ να έχουν ήδη φτάσει την πόρτα στο «Ολντ Τράφορντ», η δραστική αλλαγή προσέγγιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μεταγραφική περίοδο υπό τη νέα της μεταγραφική ομάδα από την INEOS είναι για γεγονός αυτό το καλοκαίρι.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επιθυμούν να παραχωρήσουν παίκτες ώστε να συγκεντρώσουν κεφάλαια για να εξισορροπήσουν τα οικονομικά τους βιβλία, έχοντας ήδη πουλήσει τον Mέισον Γκρίνγουντ την περασμένη εβδομάδα. Ενας άλλος παίκτης που πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός ήταν ο Φακούντο Πελίστρι, με τον Ουρουγουανό εξτρέμ να περνά το δεύτερο μισό της σεζόν στην ισπανική Γρανάδα.

Ο Έρικ Τεν Χαχ έδωσε αρκετές ευκαιρίες στον 22χρονο εξτρέμ από τη μετακίνησή του το 2020, αλλά δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του Ολλανδού τεχνικού. Στη La Liga, ο πρώην αστέρας της Πενιαρόλ σκόραρε δύο φορές και έδωσε δύο ασίστ σε 15 εμφανίσεις.

Το συμβόλαιο του Πελίστρι με τη Γιουνάιτεντ έχει διάρκεια έως το 2025 και οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι ανοιχτοί σε πώληση. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Εκρέμ Κονούρ, ο Παναθηναϊκός είναι ο τελευταίος σύλλογος που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και όπως τονίζει το «τριφύλλι» προχωράει την υπόθεση.

Από την άλλη βέβαια, η Κορίνθιανς, η Φλαμένγκο, η Μπεσίκτας και η Μπόκα Τζούνιορς έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση της υπογραφής του Πελίστρι μετά τη λαμπρή του εμφάνιση στο Copa America των ΗΠΑ, όπου βοήθησε την Ουρουγουάη να τερματίσει στην τρίτη θέση. 

Μένει να δούμε αν αυτό θα εξελιχθεί σε κάτι συγκεκριμένο και ο Παναθηναϊκός όντως καταθέσει μια προσφορά για να αποκτήσει τον Ουρουγουανό διεθνή εξτρέμ αυτό το καλοκαίρι.