«Ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει και τη νέα σεζόν το Ολυμπιακό Στάδιο»

Το κατάμεστο ΟΑΚΑ στο ματς Παναθηναϊκός - Μπράγκα.

i

Intime

«Ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει και τη νέα σεζόν το Ολυμπιακό Στάδιο»

Λάμπρος Γκαραγκάνης 15:12 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 21.10.2024

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με ανακοίνωσή της, ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από την κατάσταση χρησιμοποίησης του ΟΑΚΑ την επόμενη σεζόν, επισημαίνοντας πως δεν θα αλλάξει έδρα και δεν θα υπάρξει επιστροφή στη Λεωφόρο.

Οι νέες εργασίες αποκατάστασης του στεγάστρου και της στατικής του επάρκειας φέρνουν το νέο κλείσιμο του ΟΑΚΑ το καλοκαίρι του 2025 με τις εργασίες να κρατούν ενάμιση περίπου χρόνο. Έως, δηλαδή, το τέλος του 2026. Αυτό προκύπτει από ρεπορτάζ της εφημερίδας ΒΗΜΑ. Εύλογα στο μυαλό όλων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού έρχεται η επιστροφή στην ιστορική έδρα της Λεωφόρου.

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι «οποιαδήποτε έργα γίνουν στο ΟΑΚΑ, θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα που η ομάδα μας δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις».

Με αυτό τον τρόπο, οι Πράσινοι κατέστησαν σαφές πως το Ολυμπιακό Στάδιο θα συνεχίσει να αποτελεί την έδρα της ομάδας και τη νέα σεζόν, ευχόμενη να μην αναγκαστεί να επανέλθει επί του θέματος.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"«Ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει και τη νέα σεζόν το Ολυμπιακό Στάδιο».

«Οποιαδήποτε έργα γίνουν, θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα που η ομάδα μας δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις».

Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο να χρησιμοποιεί ως έδρα του το Ολυμπιακό Στάδιο. Για να μην υπάρχουν παρερμηνείες από διάφορα πιθανά κακόβουλα και ύποπτα δημοσιεύματα, είναι πασιφανές ότι οποιαδήποτε έργα προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση, θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα κατά το οποίο η ομάδα μας δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε".