Παναθηναϊκός: Το βλέμμα στον Ολυμπιακό και τα δεδομένα στο rotation

Ο Τάσος Μπακασέτας

Παναθηναϊκός: Το βλέμμα στον Ολυμπιακό και τα δεδομένα στο rotation

Λάμπρος Γκαραγκάνης 20:11 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:29 - 04.10.2024

Η μίνι προετοιμασία του Τριφυλλιού, για το μεγάλο ματς της 7ης αγωνιστικής με τους «ερυθρόλευκους», άρχισε με προπόνηση την Παρασκευή (4/10). Οι, λογικές, επιστροφές ενδεκάδας ενόψει του ντέρμπι Πρωταθλήματος.

Τα περιθώρια επαρκούς προετοιμασίας για τον Παναθηναϊκό είναι στενά και χρόνος για πολλή δουλειά δεν υπάρχει, παρά μόνο για διαχείριση. Η αποστολή επέστρεψε τα ξημερώματα της Παρασκευής από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Μετά από λίγες ώρες ξεκούρασης, έγινε η απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση και συνέχισαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ο Παναθηναϊκός απέτυχε ξανά, πριν την ημέρα της κρίσης

Ο Παναθηναϊκός απέτυχε ξανά, πριν την ημέρα της κρίσης

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης γράφει για την αποτυχημένη πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στη League Phase του Conference League με την Μπόρατς και για την επόμενη Κυριακή, που κρίνoνται πολλά περισσότερα από τη μισή σεζόν.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο, με τα έως τώρα γνωστά δεδομένα, υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Με διαχωρισμό στην περίπτωση του Γιώργου Βαγιαννίδη, που, όπως δήλωσε ο Ουρουγουανός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου πριν την πρεμιέρα στο Conference League, δεν μετέχει στις αποστολές κατόπιν διοικητικής απόφασης. Με την επέκταση συμβολαίου του να παραμένει στο επίκεντρο της επικαιρότητας, παρά τα σερί παιχνίδια και την αγωνιστική κρίση που διέρχεται ο Παναθηναϊκός.

Απομένει μία προπόνηση, το Σάββατο, όπου θα κοιτάξει ο Αλόνσο να δουλέψει στην τακτική προσέγγιση του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Επιστροφές στην ενδεκάδα θα υπάρξουν, με τους Αράο, Ιωαννίδη, Μπάλντοκ, Γεντβάι, Τετέ να θεωρούνται οι επικρατέστεροι. Ο Τάσος Μπακασέτας, που ήταν από τους καλύτερους και ο σκόρερ με την Μπόρατς, έχει ένα προβάδισμα για το αρχικό σχήμα. Θα πρέπει να φανεί, όμως, αν θα αυτό θα επιβεβαιωθεί ή θα προτιμηθεί ο Ουναΐ. Ή ένας σχηματισμός και με τους δύο μαζί...

Ο Αλόνσο επιχείρησε στο «Γκράτσκι» έξι αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι, με την ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια για το Πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός αγωνιστικά ήταν βελτιωμένος στην πρεμιέρα της League Phase του Conference League, αν και ο αντίπαλος δεν ήταν αντίστοιχα δυνατός. Το τελικό 1-1, ωστόσο, δεν δικαιολογεί τόσο την παραπάνω παρατήρηση. Με τον χαρακτήρα του αγώνα, απέναντι στους Πειραιώτες, να προμηνύει «τελικό» για τον Παναθηναϊκό, τον προπονητή και την τεχνική διεύθυνση της ομάδας...