Με τον ηττημένο του Γιαγκελόνια - Μπόντο/Γκλιμτ ο Παναθηναϊκός στα playoffs του Europa League, αν αποκλείσει τον Άγιαξ
i

©Intime

Με τον ηττημένο του Γιαγκελόνια - Μπόντο/Γκλιμτ ο Παναθηναϊκός στα playoffs του Europa League, αν αποκλείσει τον Άγιαξ

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:10 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 05.08.2024

Τον ηττημένο του ζευγαριού Γιαγκελόνια - Μπόντο/Γκλιμτ θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στα playoffs του Europa League, σε περίπτωση που αποκλείσει τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός έμαθε το μεσημέρι της Δευτέρας (5/8) την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στα playoffs του Europa League αν περάσει το εμπόδιο του Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Τον ηττημένο του ζευγαριού Γιαγκελόνια - Μπόντο Γκλιμτ θα αντιμετωπίσουν οι «πράσινοι», όπως προέκυψε μετά τη σημερινή (5/8) κλήρωση που έγινε στην έδρα της UEFA, την ελβετική Νιόν.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου κι η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα, στις 29 του μήνα.

Να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός θα μπει στην κλήρωση και για τα playoffs του Conference League, η οποία θα γίνει στις 15:00, για να μάθει τον αντίπαλό του σε περίπτωση που αποκλειστεί από τον Άγιαξ.

Ο Μαξ έρχεται Αθήνα και υπογράφει στον Παναθηναϊκό!

Παράλληλα, η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο συνεχίσει την ενίσχυσή της. Ο Φίλιπ Μαξ πρέπει να θεωρείται κάτοικος Αθηνών αφού ο Παναθηναϊκός κι η Άιντραχτ συμφώνησαν για τη μεταγραφή του 31χρονου αριστερού μπακ.

Ο Μαξ θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ενώ θα αποσαφηνιστεί και το καθεστώς της συμφωνίας: εάν πρόκειται για αγορά ή για δανεισμό που θα προβλέπει οψιόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!