Τότε μαθαίνει ο Ιωαννίδης αν θα πάει στην Αυστρία

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Τότε μαθαίνει ο Ιωαννίδης αν θα πάει στην Αυστρία

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:48 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:55 - 24.06.2024

Μία εξέταση στον ώμο που θα υποβληθεί ο Φώτης Ιωαννίδης, θα κρίνει αν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα ενσωματωθεί με την αποστολή επί αυστριακού εδάφους ή θα περιμένει την επιστροφή της στην Αθήνα.

Εν μέσω των καθημερινών μεταγραφικών σεναρίων από κάθε γωνιά της Ευρώπης, ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει την αποθεραπεία για τον τραυματισμό στον ώμο, που αποκόμισε από τη συμμετοχή του στο φιλικό της Ελλάδας με τη Γερμανία. Επειδή είναι τραυματίας, ο διεθνής επιθετικός δεν βρίσκεται με την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Αυστρία και παραμένει στην Αθήνα.

Ο προγραμματισμός για τη διαχείριση του Ιωαννίδη θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τα αποτελέσματα του ιατρικού ελέγχου που θα υποβληθεί την Τρίτη (24/6). Ο Ιωαννίδης αναμένεται να μεταβεί στο «Υγεία» και θα περάσει από διεξοδικές εξετάσεις από τους ορθοπεδικούς του νοσοκομείου.

Ανάλογα με τον βαθμό της αποκατάστασης από την κάκωση στον ώμο, το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού θα αποφασίσει σε συνεννόηση με τον Ντιέγκο Αλόνσο, για το ταξίδι του Ιωαννίδη στην Αυστρία ή για την παραμονή του στην Αθήνα. Διότι εφόσον ο παίκτης θα χρειαστεί να συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα, δεν έχει νόημα να ταξιδέψει στο Σλάντμινγκ.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού υποβάλλεται καθημερινά στο πρόγραμμα που του έχουν συστήσει οι ιατροί και προφυλάσσει το δεξί χέρι του από περιττές κινήσεις. Ωστόσο, επειδή το συγκεκριμένο σημείο του σώματος είναι ιδιαίτερο, για αυτό από τον Παναθηναϊκό δεν θα επισπεύσουν την επάνοδο του διεθνή στράικερ στη δράση, πριν να είναι απολύτως έτοιμος.

Το ενθαρρυντικό είναι πως ο Ιωαννίδης δεν έχει χάσει την όρεξη του και δουλεύει εντατικά, για να καλύψει την απουσία του από την προετοιμασία. Ο Ιωαννίδης εκτελεί ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στον τραυματισμό του και διατηρεί ακμαίο ηθικό, περιμένοντας να αποθεραπευτεί πλήρως.

Ο 24χρονος επιθετικός έχει μιλήσει με τον Ντιέγκο Αλόνσο και ξέρει πως ο Ουρουγουανός τον υπολογίζει για τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στον Β' προκριματικό γύρο του Europa League, στις 25 Ιουλίου. Αυτός είναι και ο ορίζοντας επιστροφής για τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος θέλει να βοηθήσει τους «πράσινους» να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.