«Βόμβα» για Παναθηναϊκό και Ακτούρκογλου από τα τουρκικά ΜΜΕ!

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Βόμβα» για Παναθηναϊκό και Ακτούρκογλου από τα τουρκικά ΜΜΕ!

Sportal newsroom 17:33 - 04.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 04.08.2024

Οι Τούρκοι ισχυρίζονται πως ο Παναθηναϊκός ήρθε σε επαφή με τον εκπρόσωπο του Κερέμ Ακτούρκογλου, δείχνοντας το ενδιαφέρον του για τον 25χρονο εξτρέμ της Γαλατασαράι.

Η δουλειά του Παναθηναϊκού όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό δεν έχει τελειώσει ακόμα. Οι «πράσινοι» θέλουν σίγουρα ένα αριστερό μπακ και ένα αριστερό εξτρέμ. Και όσον αφορά το τελευταίο, δηλαδή την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της επίθεσης, οι Τούρκοι αναφέρουν ότι το Τριφύλλι εξετάζει την περίπτωση του Κερέμ Ακτούρκογλου.

Ο 25χρονος εξτρέμ αγωνίζεται στη Γαλατασαράι, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 και η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 15 εκατ. ευρώ. Δεδομένα τα οποία μαρτυρούν ότι πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, η οποία όμως παράλληλα είναι και πολύ καλή, καθώς πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που μπορεί να ξεχωρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα, οι άνθρωποι της «πράσινης» ΠΑΕ μίλησαν με τον εκπρόσωπο του παίκτη, προκειμένου να μάθουν λεπτομέρειες για το κόστος της μεταγραφής, αλλά και τις απαιτήσεις που θα είχε ο ίδιος ο Ακτούρκογλου όσον αφορά τον μισθό του για να ντυθεί στα πράσινα.

Ο Κερέμ Ακτούρκογλου είναι παίκτης της Γαλατασαράι από το καλοκαίρι του 2020 και έχει καταγράψει με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας 174 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 44 γκολ και 39 ασίστ. Φυσικά είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα της Τουρκίας, μετρώντας 34 συμμετοχές και 6 γκολ

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!