Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής Βιλένα και Μαντσίνι ενόψει Λανς

Ντιέγκο Αλόνσο και Φώτης Ιωαννίδης

i

www.pao.gr

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής Βιλένα και Μαντσίνι ενόψει Λανς

Sportal newsroom 21:18 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 22.08.2024

Την τελευταία του προπόνηση πριν αναχωρήσει για Γαλλία πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός. Ο τιμωρημένος Μαντσίνι και ο Βιλένα έμειναν εκτός αποστολής για το Τριφύλλι.

Μετά τον πικρό αποκλεισμό από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League, ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με τη Λανς για τα playoffs του Conference League.

Την Τρίτη (20/08) το Τριφύλλι πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν αναχωρήσει για τη Γαλλία, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές του να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης και να δηλώνουν πανέτοιμοι για το ματς με τη Λανς, δίχως να προκύπτουν τραυματισμοί.

Παναθηναϊκός: Τι δείχνουν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας για τον Πελίστρι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:31 - 20.08.2024

Παναθηναϊκός: Τι δείχνουν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας για τον Πελίστρι

Η πρώτη συζήτηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε για δανεισμό του Φακούντο Πελίστρι. Η αγορά του που έπεσε στο τραπέζι, για να αποτελέσει κατάληξη η συνιδιοκτησία με τον Παναθηναϊκό. Το Sportal.gr αναλύει τα οικονομικά δεδομένα και το καθεστώς της τεράστιας προσθήκης στο ρόστερ του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο τύπου της πράσινης ΠΑΕ:

«Αναχωρούν για το Λανς της Γαλλίας οι Πράσινοι την Τετάρτη το πρωί

"Με απογευματινή προπόνηση την Τρίτη στο «Γ. Καλαφάτης» ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λανς (22/08) στο πλαίσιο των πλέι οφ του Conference League.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο ξεκίνησαν το πρόγραμμα με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι.

Στην αποστολή που αναχωρεί την Τετάρτη το πρωί για το Λανς της Γαλλίας βρίσκονται οι: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο, Κάτρης, Μπρέγκου, Φρόκου.

Ο Μαντσίνι συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής".

Πέραν του τιμωρημένου Μαντσίνι, στην αποστολή δεν βρίσκεται για λόγους τακτικής ο Βιλένα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!