Η οργή του Αλόνσο στη συνέντευξη Τύπου: «Είναι έλλειψη σεβασμού, δεν το καταλαβαίνετε γιατί δεν θέλετε»
i

©intime

Η οργή του Αλόνσο στη συνέντευξη Τύπου: «Είναι έλλειψη σεβασμού, δεν το καταλαβαίνετε γιατί δεν θέλετε»

Sportal newsroom 00:21 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:24 - 25.10.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο σε δύο περιπτώσεις δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του με τις ερωτήσεις που δέχθηκε μετά τη ήττα με 4-1 από την Τσέλσι.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μετά το ματς με την Τσέλσι δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του μετά το ματς με την Τσέλσι.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για το αν συμμερίζεται την άποψη για το καλύτερο υλικό των τελευταίων ετών.

Εκεί απέφυγε αρχικά να δώσει απάντηση και ζήτησε από τον δημοσιογράφο να ξεκαθαρίσει τι εννοεί, αλλά εκεί που δεν συγκρατήθηκε είναι όταν ρωτήθηκε για το πλάνο στην επίθεση.

Δείτε τις δύο ερωτήσεις που προκάλεσαν τον εκνευρισμό του Αλόνσο:

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού λέει ότι η ομάδα έχει το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων ετών και η αποτελεσματικότητά του δεν είναι η ανάλογη. Ποια είναι η θέση σας πάνω σε αυτό; Πότε πιστεύετε ότι θα φέρει η ομάδα ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων;

«Καταρχάς να σας ζητήσω συγγνώμη αλλά δεν θα κάνω καμία αξιολόγηση στις σκέψεις κάποιων ΜΜΕ ή κάποιων φιλάθλων που γράφουν την θέση τους. Το πιστεύετε κι εσείς αυτό; Γιατί αν δεν το πιστεύετε, να σας δώσω απάντηση».

Θεωρείτε ότι η θέση σας στον πάγκο είναι επισφαλής; Είναι σημαντικό το ματς με τον Άρη και για το δικό σας μέλλον; Βρίσκεστε 16 παιχνίδια στον πάγκο και δεν μπορώ να αντιληφθώ τι προσπαθεί να κάνει η ομάδα επιθετικά. Μπορείτε να μας εξηγήσετε το πλάνο σας;

«Αρχικά, για το πρώτο σκέλος, δεν είμαι εγώ αυτός που μπορεί να απαντήσει. Είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με την διοίκηση. Όσον αφορά το δεύτερο, δεν θα σας το απαντήσω γιατί νομίζω ότι αποτελεί έλλειψη σεβασμού η ερώτησή σας. Νομίζω ότι δεν το καταλαβαίνετε γιατί δεν θέλετε».