Εγινε κι αυτό - Κύπριος δημοσιογράφος κολάκευσε τον Ζοάο Φέλιξ στη συνέντευξη Τύπου επειδη είναι... Σκορπιός: «Πρώτη φορά μου λένε κάτι τέτοιο» (vid)

Ο Ζοάο Φέλιξ στη συνέντευξη Τύπου

Εγινε κι αυτό - Κύπριος δημοσιογράφος κολάκευσε τον Ζοάο Φέλιξ στη συνέντευξη Τύπου επειδη είναι... Σκορπιός: «Πρώτη φορά μου λένε κάτι τέτοιο» (vid)

Sportal newsroom 10:44 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 24.10.2024

Κύπριος δημοσιογράφος ρώτησε τον Ζοάο Φέλιξ της Τσέλσι για τους στόχους του, δεδομένου ότι έχει παίξει ήδη σε μεγάλες ομάδες ενώ είναι 24 ετών κι ως… σκορπιός στο ζώδιο έχει μάθει να είναι ανταγωνιστικός στους στόχους του.

Ο Ζοάο Φέλιξ ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι, στη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (23/10) πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (24/10, 19:45).

Ο Πορτογάλος επιθετικός αναφέρθηκε περισσότερο στο πως έγινε η μεταγραφή του απ’ την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και τους στόχους που έχει ο ίδιος με την ομάδα.

Μάλιστα, ένας Κύπριος δημοσιογράφος ρώτησε τον Φέλιξ για τους στόχους του, δεδομένου ότι έχει παίξει ήδη σε μεγάλες ομάδες ενώ είναι 24 ετών κι ως… σκορπιός στο ζώδιο έχει μάθει να είναι ανταγωνιστικός στους στόχους του:

«Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που μου είπαν για το ζώδιό μου σε συνέντευξη Τύπου. Δεν καταλαβαίνω και πολλά για αυτό. Είναι οικογενειακό μας να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλω να εκπληρώσω τα όνειρά μου. Είναι απλά θέμα χρόνου, ξέρω την αξία μου και πιστεύω σε εμένα όσο κανείς. Θα έρθει η ώρα», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του επιθετικού της Τσέλσι.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο: