Για την υπέρβαση κόντρα στη Τσέλσι ο Παναθηναϊκός

Ο Τετέ πανηγυρίζει

i

©Intime

Για την υπέρβαση κόντρα στη Τσέλσι ο Παναθηναϊκός

Κώστας Τόπας 09:14 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:14 - 24.10.2024

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για ένα ιστορικό ευρωπαϊκό βράδυ στο ΟΑΚΑ, καθώς στις 19:45 (ΑΝΤ1 & Cosmote Sport 5HD) υποδέχεται την Τσέλσι για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Ανοίγει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής του Conference League, με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Τσέλσι στο ΟΑΚΑ (24/10, 19:45) να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Οι «πράσινοι» επιθυμούν την κατάκτηση του τριπόντου, με το οποίο θα κάνουν σημαντικό βήμα για να βρεθούν στις οκτώ καλύτερες ομάδες που παίρνουν απευθείας το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ωστόσο, το έργο τους δεν είναι καθόλου εύκολο μιας κι απέναντι έχουν μια ομάδα της Premier League και συγκεκριμένα την Τσέλσι. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα της αποστολής. Σε αυτή βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Φικάι, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Νταμπίζας, Τζούριτσιτς, Αράο.

Ο Σλοβένος επιθετικός του «τριφυλλιού», Αντράζ Σπόραρ έκανε τη μεγάλη έκπληξη και θα είναι διαθέσιμος, για τον αγώνα με την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ. Ο Σπόραρ, μετά από τρεις ημέρες εκτός δράσης (την περασμένη Κυριακή με τον ΟΦΗ έμεινε έξω, χάνοντας τις δύο επόμενες προπονήσεις), γυμνάστηκε κανονικά και μπήκε στην αποστολή για το ματς της 2ης αγωνιστικής της League Phase.

Όσον αφορά την Τσέλσι, ο Μαρέσκα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μόισες ΚαϊσέδοΝίκολας ΤζάκσονΛέβι ΚόλγουιλΜαλό Γκουστό και Ρις Τζέιμς, που παρέμειναν στην Αγγλία, ενώ υπενθυμίζεται, πως εκτός λίστας, είχε αφήσει ο Μαρέσκα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τους Κόουλ ΠάλμερΛάβιαΦοφανά και Τσίλγουελ.

Η αποστολή της Τσέλσι για το ματς με τον Παναθηναϊκό:

Τερματοφύλακες: Ρόμπερτ Σάντσεθ, Φίλιπ Γιόργκεσεν, Λούκας Μπέργκστρομ

Αμυντικοί: Τοσίν Ανταραμπιόγιο, Μπενουά Μπαντιασίλ, Μαρκ Κουκουρέγια, Άξελ Ντισασί, Ρενάτο Βέιγκα

Μέσοι: Έντσο Φερνάντες, Κίρναν Ντιούσμπερι - Χολ,Τσέζαρε Κασαντέι, ΚάρνεϊΤσουκουεμέκα, Σάμουελ Ρακ Σάκι

Επιθετικοί: Νόνι Μαντουέκε, Μικάιλο Μούντρικ, Πέδρο Νέτο, Ζοάο Φέλιξ, Κρίστοφερ Ενκουνκού, Τζέιντον Σάντσο, Τίρικ Τζορτζ, Μαρκ Γκούιου, Σουμαΐρα Μέουκα