Ξεκάθαρο μήνυμα στο ΟΑΚΑ: Όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού φώναζε ρυθμικά το όνομα του Γιοβάνοβιτς (vid)

Ξεκάθαρο μήνυμα στο ΟΑΚΑ: Όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού φώναζε ρυθμικά το όνομα του Γιοβάνοβιτς (vid)

Sportal newsroom 21:15 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:08 - 24.10.2024

Ο Παναθηναϊκός «κατέρρευσε» στο δεύτερο ημίχρονο δεχόμενος 3 γκολ, με τους φίλους της ομάδας να ξεσπούν με τον δικό τους τρόπο.

Πλήρης κατάρρευση για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην Τσέλσι. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόσνο δέχτηκε τρία γκολ σε διάστημα 10 λεπτών και το 0-1 έγινε 0-4, με την... σεμνή παράσταση να παίρνει τέλος πρόωρα στην αναμέτρηση του Conference League.

Η κατάσταση αυτή ήταν «βαριά» για τους φίλους της ομάδας, που αντέδρασαν με τον δικό τους τρόπο, έπειτα και από την επίτευξη του τέταρτου τέρματος της ομάδας του Λονδίνου.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος απολύθηκε τα Χριστούγεννα του 2023 για να τον διαδεχτεί ο Φατιχ Τερμί. Την ίδια ώρα υπήρξαν συνθήματα και κατά του Γιάννη Αλαφούζου από τον κόσμο της ομάδας, δείγμα της απογοήτευσης και του θυμού που υπήρχε στις εξέδρες.

Αρκετοί εξ αυτών μάλιστα από το 60ο λεπτό και μετά αποχωρούσαν από τις εξέδρες του γηπέδου, μην αντέχοντας την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα τους στο δεύτερο ημίχρονο.