Οπαδοί της Τσέλσι δέχθηκαν επίθεση από την αστυνομία έξω από το ΟΑΚΑ - «Είναι τρελοί» (vid)

Οπαδοί της Τσέλσι έξω από το ΟΑΚΑ

i

PrtScr

Οπαδοί της Τσέλσι δέχθηκαν επίθεση από την αστυνομία έξω από το ΟΑΚΑ - «Είναι τρελοί» (vid)

Κώστας Τόπας 09:28 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 25.10.2024

Οπαδοί της Τσέλσι δέχθηκαν επίθεση από την ελληνική αστυνομία, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Σε μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από 60.000 οπαδούς, αλλά και σε κλίμα συγκίνησης μετά το τελετουργικό για τον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ, το τριφύλλι μπήκε δυνατά, άγγιξε πρώτο γκολ, ωστόσο, στη συνέχεια η Τσέλσι έδειξε την ποιότητά της κι έκανε παρέλαση και κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 4-1.

Ωστόσο, λίγο μετά την αναμέτρηση, φίλοι της Τσέλσι δέχθηκαν επίθεση από την ελληνική αστυνομία. Οπως κατήγγειλε στα social media, η γνωστή influencer, Άστριντ Γουέτ, αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν στους οπαδούς των Λονδρέζων, κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο.

@astridwett

Mental, foreign police are CRAZY 🤬

♬ original sound - astridwett

«Η αστυνομία του εξωτερικού είναι τρελή», τόνισε χαρακτηριστικά η νεαρή κοπέλα και οπαδός της Τσέλσι. Σε ένα άλλο βίντεο στα social media έγραψε: «Γιατί οι Άγγλοι οπαδοί έχουν πάντα τόσο άσχημη συμπεριφορά;»

@astridwett

Why do English fans always get treated so bad….

♬ APT. - 로제 (ROSÉ) & Bruno Mars

Μετά από αυτή την ήττα, ο Παναθηναϊκός είναι πλέον 29ος στη βαθμολογία, μια θέση που τον θέτει εκτός συνέχειας από τη διοργάνωση. Την επόμενη αγωνιστική οι «πράσινοι» θα παίξουν στη Σουηδία με την Τζουγκάρντεν, ενώ μετά από αυτό το ματς θα κληθούν να δώσουν δύο παιχνίδια ως γηπεδούχοι (με Ελσίνκι, Δυναμό Μινσκ) και ένα ως φιλοξενούμενοι στην Ουαλία από τη Δε Νιου Σεντς.