Οριστικό: Σε ελεύθερο κανάλι το Παναθηναϊκός - Τσέλσι, εκεί θα το δείτε
i

©INTIME

Οριστικό: Σε ελεύθερο κανάλι το Παναθηναϊκός - Τσέλσι, εκεί θα το δείτε

Sportal newsroom 17:30 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:32 - 18.09.2024

Ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να δει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Τσέλσι για το Conference League σε ελεύθερο κανάλι, αφού η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη στις 24 Οκτωβρίου για τη 2η αγωνιστική του Conference League. Μάλιστα ο κόσμος των Πράσινων αναμένεται να γεμίζουν το γήπεδο για αυτό το μεγάλο παιχνίδι.

Ωστόσο όσοι δεν έχουν την τύχη να βρουν ένα εισιτήριο για το ματς, θα μπορούν να δουν την αναμέτρηση και σε ελεύθερο κανάλι. Τα τηλεοπτικά δικαιώματα όλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων τα έχει η Cosmote TV, αλλά από φέτος ο ΑΝΤ1 θα μεταδίδει ένα παιχνίδι την εβδομάδα ή του Europa League ή του Conference League.

Κάπως έτσι ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τους «μπλε» θα μεταδοθεί και σε ελεύθερο κανάλι, στον ΑΝΤ1. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο ματς που θα δείξει ο ΑΝΤ1 θα είναι το Λυών - Ολυμπιακός για την πρώτη αγωνιστική του Europa League.

Υπενθυμίζεται ότι υπόλοιποι αντίπαλοι των Πρασίνων είναι η Δε Νιού Σεντς, η Ντιναμό Μινσκ, η Τζουργκάρντεν, η Ελσίνκι και η Μπάνια Λούκα.