Επέστρεψαν οι Σλοβένοι διεθνείς, μπήκε με την ομάδα ο Ιωαννίδης

Επέστρεψαν οι Σλοβένοι διεθνείς, μπήκε με την ομάδα ο Ιωαννίδης

Γιώργος Σακελλαρίου 23:22 - 15.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 15.07.2024

Οι Τσέριν, Βέρμπιτς και Σπόραρ τέθηκαν στη διάθεσή του Ντιέγκο Αλόνσο, ενώ και ο Ιωαννίδης μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είδε να γεμίζει το Κορωπί.

Οι τρεις διεθνείς Σλοβένοι Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς, οι οποίοι συμμετείχαν στο Euro 2024 κι έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά, με τον πρώτο ειδικά να έχει τρομερή παρουσία, γύρισαν στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός τους χορήγησε άδεια για να ξεκουραστούν, η οποία τελείωσε χθες και έτσι σήμερα γύρισαν στη βάση τους. Θα πάρουν προπονήσεις στα πόδια τους κι αναμένεται να είναι σε καλή κατάσταση για τον πρώτο επίσημο αγώνα με την Μάριμπορ ή την Μπότεφ Πλόβντιβ, στις 25 του μήνα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ευχάριστα νέα, όμως κια για τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο 25χρονος διεθνής φορ μετά τον τραυματισμό του στον ώμο στις αρχές Ιουνίου με την Εθνική στο φιλικό κόντρα στην Γερμανία, νιώθει καλύτερα και σήμερα συμμετείχε στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης. Σύντομα θα είναι σε θέση να βγάλει όλο το πρόγραμμα και θα είναι στην αποστολή για τον ευρωπαϊκό αγώνα.

Στο δελτίο του Παναθηναϊκού αναφέρεται:

«Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι Πράσινοι επέστρεψαν στις προπονήσεις την Δευτέρα στο «Γ. Καλαφάτης», με τους Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν να ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Τριφυλλιού.

Το πρόγραμμα είχε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, αλλά και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού του Σαββάτου συμμετείχαν στο πρώτο κομμάτι του προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν αποθεραπεία.

Επιπρόσθετα, στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης συμμετείχε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος στη συνέχεια ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη το απόγευμα».