Παναθηναϊκός: Βασικός ο Γερεμέγεφ στο Ηράκλειο - Εκτός αποστολής ο Σπόραρ

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Παναθηναϊκός: Βασικός ο Γερεμέγεφ στο Ηράκλειο - Εκτός αποστολής ο Σπόραρ

Λάμπρος Γκαραγκάνης 16:52 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:43 - 20.10.2024

Με τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ στην κορυφή της επίθεσης θα παραταχθεί, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, το Τριφύλλι του Ντιέγκο Αλόνσο. Αδιαθεσία αισθάνθηκε ο Σπόραρ, επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια ο Ντραγκόφσκι.

Ο Αντράζ Σπόραρ ένιωσε αδιαθεσία, αρκετές ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Επομένως, ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν είχε άλλη εναλλακτική, με τον Ιωαννίδη τραυματία, χρησιμοποιώντας τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ στην κορυφή της επίθεσης. Μένοντας δίχως άλλο σέντερ φορ στον πάγκο...

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Τριφυλλιού, για το παιχνίδι στο Ηράκλειο: Ντραγκόφσκι - Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς - Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας - Τετέ, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς.

Σημαντικό στοιχείο στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού, η επιστροφή του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι. Ο Πολωνός δεν είχε αγωνιστεί στο προηγούμενο παιχνίδι Πρωταθλήματος, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό. Στον πάγκο βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ουναΐ, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι, Νίκας. Εκτός αποστολής έμειναν οι Λίλο και Σπόραρ, ο οποίος αισθάνθηκε αδυναμία και ζαλάδα από το πρωί της Κυριακής (20/10).

Τραυματίες είναι οι Φώτης Ιωαννίδης και Φίλιπ Μαξ, ενώ δεν μπήκαν στην προεπιλογή του Ουρουγουανού προπονητή οι Λημνιός, Πάλμερ - Μπράουν και Μάγκνουσον, για το sold out ματς στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ.

Για τους Κρητικούς, στο ντεμπούτο του Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο, βασικοί είναι οι Χριστογεώργος, Καραχάλιος, Φούντας, Χατζηθεοδωρίδης, Μπόρχα Γκονζάλεθ, Νους, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μπαΐνοβιτς, Σενγκέλια, Γιουνγκ. Στον πάγκο για τον ΟΦΗ βρίσκονται οι Ναούμοφ, Μαρινάκης, Ριέρα, Σαλσίδο, Σίλβα, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Αμπαντά.