Παναθηναϊκός: Χάνει κι άλλο έδαφος ο Μαξ

Ο Φίλιπ Μαξ.

i

Intime

Παναθηναϊκός: Χάνει κι άλλο έδαφος ο Μαξ

Λάμπρος Γκαραγκάνης 16:06 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:13 - 09.10.2024

Ο Φίλιπ Μαξ μένει για τρίτη φορά εκτός προπονήσεων τον τελευταίο μήνα, κατάσταση που αναμένεται να τον πάει κι άλλο πίσω, αναφορικά με τη χρησιμοποίησή του από τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Εκεί που ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, άρχισε να γεμίζει το απουσιολόγιο του Ντιέγκο Αλόνσο για τέτοιους λόγους. Ο Φώτης Ιωαννίδης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, λόγω θλάσης στον προσαγωγό.

Βγήκαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Ιωαννίδη - Αυτός είναι ο χρόνος απουσίας του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:49 - 09.10.2024

Βγήκαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Ιωαννίδη - Αυτός είναι ο χρόνος απουσίας του

Ο Φώτης Ιωαννίδης διαγνώστηκε με θλάση στον προσαγωγό, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε. Αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες. Νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Φίλιπ Μαξ.

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι έκανε υπέρηχο στον αριστερό προσαγωγό του, δίχως να προκύπτει κάτι ανησυχητικό. Ωστόσο και ο Πολωνός τερματοφύλακας μπαίνει σε ένα καθεστώς αποκατάστασης, που πρέπει να γίνει προσεκτικά για να μην επηρεαστεί η άμεση επάνοδός του στη δράση.

Το νέο πρόβλημα αφορά τον Φίλιπ Μαξ, με τον Γερμανό αριστερό μπακ να έχει φλεγμονή στον αστράγαλο. Ουδείς προπονήθηκε την Τετάρτη (9/10), αφού άπαντες ακολούθησαν ειδική θεραπεία. Στην πρωινή προπόνηση οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι.

Απόντες ήταν, επίσης, οι διεθνείς Μπακασέτας, Βαγιαννίδης, Τσέριν, Σπόραρ, Ίνγκασον, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι και Ουναΐ. Αναφορικά με τον Μαξ, η διακοπή αυτή φάνταζε ως μία καλή ευκαιρία να δουλέψει στη φυσική του κατάσταση και να αρχίσει να μπαίνει στην πρώτη γραμμή rotation.

Μην ξεχνάμε πως αποκτήθηκε, το περασμένο καλοκαίρι, με την προοπτική να είναι ο βασικός αριστερό μπακ, με εναλλακτική τον Μλαντένοβιτς. Στην προηγούμενη διακοπή έχασε κάποιες προπονήσεις, λόγω ίωσης. Πριν λίγες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο, το οποίο τον άφησε εκτός των επιλογών του Ντιέγκο Αλόνσο. Τώρα προέκυψε η φλεγμονή (δεν σχετίζεται άμεσα με τον προηγούμενο τραυματισμό του), η οποία θα τον αφήσει όλη την τρέχουσα εβδομάδα εκτός προπονήσεων.

Η κατάστασή του θα αξιολογηθεί ξανά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ακόμα και όλα να πάνε κατ’ ευχήν, ο Μαξ δύσκολα θα πάρει ρόλο βασικού στα πρώτα παιχνίδια μετά τη διακοπή. Γεγονός που δεν γίνεται να μην δημιουργεί προβληματισμό. Όχι για τη δεδομένη αξία του παίκτη, ο οποίος, έως τώρα, στην καριέρα του δεν είχε σοβαρά ζητήματα τραυματισμών. Αλλά για το πότε θα μπορέσει να βοηθήσει ενεργά τον Παναθηναϊκό στις διαδοχικές, σημαντικές, υποχρεώσεις του.