Παναθηναϊκός: Για ποιον λόγο έμεινε εκτός επιλογών ο Ντραγκόφσκι

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

i

Intime

Παναθηναϊκός: Για ποιον λόγο έμεινε εκτός επιλογών ο Ντραγκόφσκι

Λάμπρος Γκαραγκάνης 19:41 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:28 - 06.10.2024

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι δεν θα είναι καν στον πάγκο, στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό. Ενοχλήσεις στον προσαγωγό αντιμετωπίζει ο Πολωνός γκολκίπερ.

Με ένα μεγάλο πρόβλημα άρχισε το ντέρμπι, απέναντι στον Ολυμπιακό, για το Τριφύλλι. Εκτός αγώνα τέθηκε ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού. Από το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (5/10), ο Πολωνός δεν ήταν καλά. Έκανε δοκιμή την Κυριακή, ανήμερα του αγώνα, αλλά αισθάνθηκε πάλι πόνους για αυτό και έμεινε εκτός αποστολής.

Παναθηναϊκός: Με Λοντίγκιν βασικό η ενδεκάδα του Αλόνσο στο ντέρμπι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:30 - 06.10.2024

Παναθηναϊκός: Με Λοντίγκιν βασικό η ενδεκάδα του Αλόνσο στο ντέρμπι

Με τον Λοντίγκιν βασικό και επιστροφές βασικών, σε σχέση με τον ευρωπαϊκό αγώνα της Πέμπτης, θα υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Βασικοί οι Ιωαννίδης, Αράο, Τετέ, Γεντβάι. Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ντιέγκο Αλόνσο για το κλασικό ντέρμπι του ελληνικού Πρωταθλήματος με τους Πειραιώτες.

Έτσι βασικός τερματοφύλακας των Πράσινων κόντρα στον Ολυμπιακό, για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, θα είναι ο Γιούρι Λοντίγκιν και αναπληρωματικός, στον πάγκο, ο Κλίντμαν Λίλο. Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, σε διάταξη 4-2-3-1: Λοντίγκιν - Μπάλντοκ, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς - Αράο, Τσέριν - Τετέ, Μπακασέτας, Τζούριτσιτς - Ιωαννίδης.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, για το Conference League, ο Ουρουγουανός προχώρησε σε έξι αλλαγές. Εκ των οποίων η μία, του Ντραγκόφσκι, αναγκαστική.

Στον πάγκο για το Τριφύλλι βρίσκονται οι Λίλο, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Ζέκα, Ουναΐ, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι, Σπόραρ. Κόπηκαν, τέλος, από την 24άδα της προεπιλογής του Ντιέγκο Αλόνσο οι Ντραγκόφσκι, Γερεμέγεφ, Νίκας και Μαξ.