Χωρίς Ίνγκασον, Μαξίμοβιτς, Γερεμέγεφ κόντρα στην Athens Καλλιθέα

Χωρίς Ίνγκασον, Μαξίμοβιτς, Γερεμέγεφ κόντρα στην Athens Καλλιθέα

Λάμπρος Γκαραγκάνης 21:00 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:15 - 31.08.2024

Με τρία προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την Athens Καλλιθέα, ως φιλοξενούμενος στη Λεωφόρο, για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Νέο πρόβλημα για τον Ντιέγκο Αλόνσο αποτελούν οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στους κοιλιακούς ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Ο Σέρβος, που κλήθηκε με την Εθνική ομάδα της χώρας του για τις επόμενες υποχρεώσεις της, δεν μπήκε στην αποστολή για το ματς με την Athens Καλλιθέα.

Εκτός έμεινε και ο Ίνγκι Ίνγκασον, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στη γάμπα, από τον επαναληπτικό αγώνα playoffs του Conference League με τη Λανς, την περασμένη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ ξεπέρασε το διάστρεμμα στη γάμπα, το οποίο τον άφησε εκτός κόντρα στους Γάλλους, αλλά έχασε προπονήσεις. Επομένως, δεν κρίθηκε έτοιμος από τον Ουρουγουανό τεχνικό.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ συμμετέχει στο πρόγραμμα, αλλά δεν βρίσκεται ακόμα στο 100% να αγωνιστεί λόγω του μυικού προβλήματος που αντιμετώπισε. Αντίθετα, μπήκε ξανά στην προεπιλογή ο Πάλμερ - Μπράουν. Η 20μελής αποστολή του Τριφυλλιού για το ματς της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League είναι η εξής: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Πάλμερ - Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Τζούριτσιτς, Αράο.

Στην προπόνηση του Σαββάτου (31/8), στο Κορωπί, οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, τακτική και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Στην ιστορική Λεωφόρο, που κατόπιν συμφωνίας των νεοφώτιστων με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα χρησιμοποιεί την τρέχουσα σεζόν, ως έδρα, η Athens Καλλιθέα αναμένεται πολύς κόσμος των Κυπελλούχων Ελλάδας που πήραν προς διάθεση 10.000 εισιτήρια.