Χωρίς Ιωαννίδη η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού - Κρίθηκε ανέτοιμος αλλά...

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Χωρίς Ιωαννίδη η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού - Κρίθηκε ανέτοιμος αλλά...

Γιώργος Σακελλαρίου 22:13 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:20 - 19.07.2024

Γνωστή έγινε η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για τα ματς με την Μπότεφ Πλοβντίβ και από αυτή απουσιάζει ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο Έλληνας επιθετικός κρίθηκε ανέτοιμος, ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα να προστεθεί αργότερα.

Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την ευρωπαϊκή του λίστα για τους αγώνες εναντίον της Μπότεφ Πλοβντίβ, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League. Σε αυτή δεν βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης, αφού ο Έλληνας επιθετικός κρίθηκε ανέτοιμος και έτσι θα λείπει για την ώρα.

Και λέμε για την ώρα, αφού όσον αφορά τη λίστα επιτρέπονται δύο αλλαγές μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα. Επομένως, εφόσον ο 24χρονος βρει τον απαραίτητο ρυθμό, τότε ενδεχομένως να προστεθεί στα πλάνα του Αλόνσο. Φυσικά, για τον ίδιο λόγο που έμεινε εκτός ο Ιωαννίδης έμειναν και οι Πάλμερ Μπράουν - Μαγκνουσον.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες είναι 22 αντί για 25. Επειδή υπάρχουν πέντε Έλληνες αντί για οκτώ, ο Μπαλντοκ θεωρείται... ξένος, αφού αφαιρέθηκαν τρεις θέσεις. Όσον αφορά τον Ρούμπεν - που επίσης θα λείπει - για τον Αλόνσο είναι τελευταία επιλογή στα χαφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ευρωπαϊκή λίστα του Τριφυλλιού  αποτελείται από τους:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Κώτσιρα, Μπακασέτα, Λημνιό, Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μπάλντοκ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ζέκα, Βιλένα, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Αϊτόρ, Γερεμέγεφ και Σπόραρ.

Η list b θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες».