Χωρίς Ιωαννίδη, με Βέρμπιτς, Σένκεφελντ, Τζούρισιτς στο ντέρμπι

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Χωρίς Ιωαννίδη, με Βέρμπιτς, Σένκεφελντ, Τζούρισιτς στο ντέρμπι

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:12 - 18.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 29.05.2024

Ο Χρήστος Κόντης ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό, με τον Φώτη Ιωαννίδη να μην συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του. Έτοιμοι να βοηθήσουν οι Βέρμπιτς, Σένκεφελντ και Τζούρισιτς.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το Σάββατο τη σύντομη προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο Χρήστος Κόντης με δύο μόλις προπονήσεις, ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Αναμφίβολα, στις επιλογές του υπηρεσιακού τεχνικού του Τριφυλλιού, ξεχωρίζουν ο Μπαρτ Σένκεφελντ και ο Φίλιπ Τζούρισιτς. Δύο παίκτες οι οποίοι δεν υπολογίζονταν από τον Φατίχ Τερίμ και είχαν τεθεί στο περιθώριο. 

Στον αντίποδα, ο Αϊτόρ ο οποίος εδώ και μέρες απουσιάζει από το «Γεώργιος Καλαφάτης» με άδεια λόγω της εγκυμοσύνης της συντρόφου του, αποκλείστηκε από την αποστολή του Κόντη. Ο Ισπανός εξτρέμ βρίσκεται δίπλα στη νεογέννητη κόρη του και την οικογένεια του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Νίκας πήγε στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και υποβλήθηκε σε εργομετρικές μετρήσεις. Ο 24χρονος μέσος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον Λεβαδειακό στη Super League 2 και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2024-2025. 

Η πρώτη ομιλία του Κόντη στο Κορωπί: «Είσαστε σπουδαίοι ποδοσφαιριστές - Στο μυαλό μας τώρα μόνο ο Ολυμπιακός»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:12 - 17.05.2024

Η πρώτη ομιλία του Κόντη στο Κορωπί: «Είσαστε σπουδαίοι ποδοσφαιριστές - Στο μυαλό μας τώρα μόνο ο Ολυμπιακός»

Ο Χρήστος Κόντης ξαναβρέθηκε στο «Γεώργιος Καλαφάτης» μετά από πέντε μήνες και προπόνησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού με την ιδιότητα του πρώτου προπονητή. Διαβάστε την προσπάθεια του Κόντη να τονώσει το ηθικό των «πράσινων».

Όπως αναμενόταν, ο Φώτης Ιωαννίδης παρότι είχε μεγάλη επιθυμία να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό εναντίον του Ολυμπιακού, δεν είναι διαθέσιμος. Προφανώς ο Κόντης δεν ρισκάρει μαζί του και για τον έχει απόλυτα έτοιμο στον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη.

Επίσης δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες κόντρα στον ΠΑΟΚ. Από την άλλη, παρών είναι ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε νοσήσει με ίωση και είχε μείνει κλινήρης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για το Σάββατο (18/5): «Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την τελευταία αναμέτρηση των Play Offs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League κόντρα στον Ολυμπιακό (19/5, 20:00).

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και fun game, συνεχίστηκε με rondo, τακτική, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Το πρώτο μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Ιωαννίδης, Μάγκνουσον προτού συνεχίσουν με ατομικό. Απών με άδεια ήταν ο Αϊτόρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Χρήστος Κόντης ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Ο Μλαντένοβιτς έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στον αυριανό αγώνα».