Η αποστολή του Παναθηναϊκού με Πανσερραϊκό - Εκτός Μαξ, Σπόραρ και Λημνιός
i

©pao.gr

Η αποστολή του Παναθηναϊκού με Πανσερραϊκό - Εκτός Μαξ, Σπόραρ και Λημνιός

Γιώργος Σακελλαρίου 18:38 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:51 - 21.09.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Πανσερραϊκό και είναι εκτός Μαξ, Σπόραρ και Λημνιός.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ελπίζει ότι η ομάδα του θα επιστρέψει στις νίκες με μία εύκολη επικράτηση και μία καλή εμφάνιση κόντρα στους Σερραίους.

Στην αποστολή ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει εκτός τον Φίλιπ Μαξ. Αριστερό μπακ θα είναι ο Μλαντένοβιτς, ενώ έχει τρεις δεξιούς μπακ και πάλι στην αποστολή.

Σε ό,τι αφορά την επίθεση εκτός έμεινε ο Σπόραρ και δεύτερος φορ θα είναι ο Γερεμέγεφ. Στην αποστολή δεν είναι και πάλι ο Λημνιός, ο οποίος φαίνεται ότι δεν είναι στις προτεραιότητες του Αλόνσο.

Εκτός είναι ακόμα ο Βιλένα που θεωρείται «ξένο σώμα», ο Ζέκα, ο Νίκας και οι Πάλμερ-Μπράουν, Μάγκνουσον. Οι δύο τελευταίοι δεν κρίνονται ακόμα απόλυτα έτοιμοι από τον Αλόνσο, ώστε να πάρουν έστω και λίγα λεπτά συμμετοχής. Φυσικά δεν υπολογίζεται και ο Βέρμπιτς, όπως και οι Πέρεθ, Κλαϊνχάισλερ, Τρουιγέ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Παναθηναϊκός και η αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ (22/9, 6:00 μ.μ.).

Γιώργος Βαγιαννίδης: Ο διεθνής μπακ που αναμένεται να προκαλέσει ταραχή στο Big 4
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:39 - 19.09.2024

Γιώργος Βαγιαννίδης: Ο διεθνής μπακ που αναμένεται να προκαλέσει ταραχή στο Big 4

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν θα μείνει ελεύθερος. Ο Παναθηναϊκός ασφαλώς θα τον ήθελε στις τάξεις τους, αλλά ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα κάνουν τη δική τους μεγάλη προσπάθεια για να τον αποκτήσουν.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ».