Παναθηναϊκός: Χωρίς Βαγιαννίδη, αλλά με Μάγκνουσον, η αποστολή ενόψει ΑΕΚ

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης

i

Intime

Παναθηναϊκός: Χωρίς Βαγιαννίδη, αλλά με Μάγκνουσον, η αποστολή ενόψει ΑΕΚ

Λάμπρος Γκαραγκάνης 20:05 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:16 - 29.09.2024

Οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την έξοδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να αφήνει εκτός αποστολής τούς Γιώργο Βαγιαννίδη και Φίλιπ Μαξ. Υπολογίζεται, για πρώτη φορά, μετά από ένα χρόνο ο Μάγκνουσον.

Εκπλήξεις είχε η προεπιλογή 22 παικτών, που ανακοίνωσε ο Ντιέγκο Αλόνσο πριν το ματς με την ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια (Κυριακή 29/9, 21:30), για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Εκτός έμεινε ο Γιώργος Βαγιαννίδης και ο τραυματίας Φίλιπ Μαξ. Αντίθετα, υπολογίζεται για πρώτη φορά μετά από διάστημα ενός έτους ο Χόρντουρ Μάγκνουσον. Στην 22άδα χώρεσε και ο, εσχάτως, παροπλισμένος Αντράζ Σπόραρ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Τριφυλλιού:

"Με απογευματινή προπόνηση στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (29/9, 9:30 μ.μ.).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φίλιπ Μαξ. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα.

Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Μάγκνουσον, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Ζέκα, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ".

Η μη παρουσία του Βαγιαννίδη στην αποστολή αφορά λόγους τακτικής. Ως πολύ ευχάριστο νέο, από την άλλη, κρίνεται η επιστροφή του Ισλανδού στόπερ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στη Λεωφόρο, τον Σεπτέμβριο του 2023. Συγκεκριμένα, στις 25 Σεπτεμβρίου και στην ήττα του Τριφυλλιού με 2-1. Ο 31χρονος είχε χτυπήσει στην αρχή του αγώνα και αντικαταστάθηκε στο 4ο λεπτό από τον Γεντβάι. Έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα επίσημο ματς των Πράσινων. Τώρα είναι ξανά διαθέσιμος, πάλι σε ματς με την ΑΕΚ, Σεπτέμβριο μήνα.

Να σημειωθεί, όπως τονίζεται και στην ενημέρωση του Παναθηναϊκού, ότι η τελευταία προπόνηση δεν έγινε στο Κορωπί, αλλά στο ΟΑΚΑ, έδρα της ομάδας για τις φετινές διοργανώσεις.