Υποδοχή με φατούρο στον Μπάλντοκ (vid+gallery)

Υποδοχή με φατούρο στον Μπάλντοκ (vid+gallery)

Γιώργος Σακελλαρίου 13:39 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:00 - 01.07.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο καλωσόρισε τον Τζορτζ Μπάλντοκ και ακολούθησε τούνελ. Ατομικό πρόγραμμα για τον διεθνή δεξιό μπακ. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έναν ακόμα παίκτη στα χέρια του.

Ο Παναθηναϊκός, όπως είναι γνωστό, απέκτησε ελεύθερο με συμβόλαιο έως το 2027 τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο διεθνής δεξιός μπακ αφίχθη το απόγευμα της Κυριακής στο Σλάντμινγκ, αφού η πρώην ομάδα του, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν συναίνεσε, ώστε ο παίκτης να προπονηθεί με το «τριφύλλι» πριν τη λήξη του συμβολαίου του που ήταν σε ισχύ έως τις 30 Ιουνίου.

Ο Μπάλντοκ έμεινε στην Αθήνα, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και σήμερα μπήκε με την ομάδα. Ο Ουρουγουανός τεχνικός τον καλωσόρισε και στη συνέχεια ο Μπάλντοκ πέρασε το γνωστό τούνελ με φατούρο… Στη συνέχεια έκανε πρόγραμμα με τρέξιμο κι ασκήσεις φυσικής κατάστασης με τον Πάλμερ-Μπράουν.

Έτσι, ο Αλόνσο έχει μία ακόμα επιλογή στο δεξί άκρο και μπορεί ο Κώτσιρας να δοκιμαστεί σε ρόλο αριστερού μπακ, χαφ ή και δεξιού στόπερ. Το ότι μπορεί να βοηθήσει σε διάφορες θέσεις είναι ένας ακόμα λόγος που ο Παναθηναϊκός ανανέωσε τον Κώτσιρα.

Θυμίζουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Μπάλντοκ: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Έλληνας διεθνής θα φοράει τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος έως τον Ιούνιο του 2027.

O Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993 και έχει ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του, εξ ου και η δυνατότητα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Μίλτον Κέιν Ντονς, ομάδα όπου έκανε ντεμπούτο το Μαϊο του 2010 σε παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον. Με τη φανέλα της Μίλτον Κέιν Ντονς κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ ενώ εκεί αγωνίστηκε μέχρι το 2017. Σε αυτά τα επτά χρόνια αγωνίστηκε και με τη μορφή δανεισμού στις αγγλικές Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.

Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέγραψε 219 συμμετοχές (τις 83 από αυτές στην Πρέμιερ Λιγκ), πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ. Στο ενεργητικό του έχει συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023 και δύο προβιβασμούς από την Championship στην Premier League.

Eίναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική μας ομάδα, έχοντας καταγράψει 12 συμμετοχές».

Φωτορεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση του Μπάλντοκ.