Ποδαρικό με το... δεξί για την ΑΕΚ Β' κόντρα στην Παναχαϊκή

Ποδαρικό με το... δεξί για την ΑΕΚ Β' κόντρα στην Παναχαϊκή

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:57 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 20.09.2024

Πρεμιέρα στη Super League 2 έγινε το απόγευμα της Παρασκευής με την αναμέτρηση Παναχαϊκή - ΑΕΚ Β', εκεί όπου η Ένωση απέσπασε το «διπλό» με 0-1.

Η αυλαία της φετινής Super League 2 άνοιξε με την αναμέτρηση Παναχαϊκή - ΑΕΚ Β' και σε αυτή νικήτρια είναι η Ένωση. Οι «κιτρινόμαυροι» πανηγύρισαν τη νίκη κόντρα στον σύλλογο της Αχαΐας, επικρατώντας με 0-1.

Η πρώτη μεγάλη τελική ήρθε στο 11ο λεπτό, όταν ο Θεοδωρίδης έκανε κάθετη πάσα στον Νίνο, ο οποίος από το πέναλτι προσπάθησε να πλασάρει τον Κολοβούρη, που έδιωξε σωτήρια με τα πόδια. Ο γκολκίπερ χρειάστηκε να επέμβει ξανά στο 33ο λεπτό, μετά το απευθείας σούτ μέσα από την περιοχή του Θεοδωρίδη. Ακολούθησαν δύο καλές στιγμές της Ένωσης, όμως το σκορ στην ανάπαυλα ήταν 0-0.

Στο β' μέρος ο Λεσαί έκανε ένα ωραίο σουτ, η μπάλα όμως εύκολα στην αγκαλιά του Αγγελόπουλου. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 63', μετά από τραγικό λάθος του Ζαμόρα, ο Σόσα έκλεψε και βρέθηκε απέναντι από τον Κολοβούρη, πλασάροντας για το 0-1 των «κιτρινόμαυρων». Αυτό ήταν και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, η οποία και πρόσφερε στην ΑΕΚ Β' το πρώτο της φετινό τρίποντο.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Zamora, Μπαξεβάνος, Καραγιάννης, Λυμπεράκης, Πανάγου, Zekhov, Κοζορώνης, Ρόβας, Nili Pedromo, Πατρινός

ΑΕΚ Β': Αγγελόπουλος, Manisa, Κοσίδης, Παυλίδης, Κανελλόπουλος, Κατσίκας, Μαρούτσης, Γαλανόπουλος, Νίνο, Γκολφίνος, Θεοδωρίδης

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ Β' ΌΜΙΛΟ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: