Η Παναχαϊκή της... ανατροπής «λύγισε» τον Τηλυκράτη Λευκάδας

Παναχαϊκή - Τηλυκράτης Λευκάδας

i

© Intime

Η Παναχαϊκή της... ανατροπής «λύγισε» τον Τηλυκράτη Λευκάδας

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:00 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:18 - 14.08.2024

Μπορεί η Παναχαϊκή να έμεινε πίσω στο σκορ κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας, ωστόσο στο τέλος κατάφερε να κάνει την ανατροπή (2-1) και να πανηγυρίσει ένα τρίποντο που της δίνει βαθμολογική ανάσα.

Σε ένα ματς-θρίλερ, η Παναχαϊκή ήταν αυτή που... χαμογέλασε στο τέλος!

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Super League 2, η ομάδα της Πάτρας υποδέχτηκε τον Τηλυκράτη Λευκάδας και με ανατροπή πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη (2-1).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα στο 39ο λεπτό να ανοίξουν το σκορ.

Ο Τέρζι βρήκε λίγο χώρο κι εκτέλεσε υποδειγματικά για το 1-0. 

Στην επανάληψη το σκηνικό της αναμέτρησης άλλαξε και η Παναχαϊκή πάτησε το πόδι στο... γκάζι. Στο 70΄ ο Μασούρας με μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το 1-1 και δύο λεπτά πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο ήρθε η... λύτρωση για τους γηπεδούχους.

Ο Ζαμόρα έδωσε τη λύση με ένα σουτ και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη (2-1).

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Μούλντερ (46′ Ντε Τόμας), Μπαξεβάνος, Ζαμόρα, Προύντζος, Ζέκοφ (46′ Καραγιάννης), Νάστος (59′ Πετράτος), Πατρινός, Τραορέ (65′ Αλίμπε), Μασούρας, Γαϊτανίδης (46′ Πέρεζ).

Τηλυκράτης (Γκέκας): Τζελέπης, Ρίζος, Ρουγκάλας, Χατζητερζόγλου, Μακρυδάκης (74′ Σπανουδάκης), Πέρεζ (90′ Ουλμάνεν), Μπελέβωνης, Τέρζι (54′ Τόσκα), Περιστέρης (54′ Ντοναλντόνι), Φοφανά (74′ Τεγούσης), Νιφορόπουλος.

Διαιτητής: Παπαγεωργόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Μανούρας (Δυτ. Αττικής), Γκουριώτης (Αργολίδας)

Κίτρινες: Πέρεζ

Κόκκινες: -

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής: 

Η βαθμολογία των δύο ομίλων της Super League 2:

Η επόμενη αγωνιστική: