Πανικός από τους φίλους της ΑΕΚ και αποθέωση σε παίκτες κι Αλμέιδα ενόψει Αστέρα (vid)

Φίλαθλοι της ΑΕΚ

i

PrtScr

Πανικός από τους φίλους της ΑΕΚ και αποθέωση σε παίκτες κι Αλμέιδα ενόψει Αστέρα (vid)

Κώστας Τόπας 14:54 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 14.08.2024

Την αποθέωση γνώρισε η αποστολή της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο από τους φίλους της ομάδας, λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Αστέρα, στην Τρίπολη.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα (22/10, 16:00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον κόσμο της Ένωσης να έχει ταξιδέψει στην Τρίπολη για να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του.

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση, οι παίκτες και ο Ματίας Αλμέιδα δέχθηκαν επίσκεψη από περισσότερους από 200 φίλους της ομάδας, οι οποίοι και τους αποθέωσαν έξω από το ξενοδοχείο. Επί της ουσίας θέλησαν να εμψυχώσουν τους «κιτρινόμαυρους», προκειμένου να πάρουν το τρίποντο στο ματς με τον Αστέρα και να περιμένουν εν συνεχεία τα νέα από το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για να δουν με τη λήξη της αγωνιστικής πού θα βρίσκονται βαθμολογικά.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το pre game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!