Πανικός πριν το Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ: Οι οπαδοί της πρώτης επιτέθηκαν στο γραφείο της Εισαγγελίας (vid)

Πανικός πριν το Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ: Οι οπαδοί της πρώτης επιτέθηκαν στο γραφείο της Εισαγγελίας (vid)

Sportal newsroom 18:38 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 14.08.2024

Χαμός επικρατεί στην Αργεντινή λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ, με τους οπαδούς της γηπεδούχου να επιτίθονται στο γραφείο της Εισαγγελίας, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

Μία αναμέτρηση δύο ομάδων με μεγάλη αντιπαλότητα είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Κυριακής (1/10, 20:00), με την Μπόκα Τζούνιορς να υποδέχεται τη Ρίβερ Πλέιτ, για το Copa de la Liga Profesional. Λίγες ώρες πριν το ματς και τα προβλήματα ήδη ξεκίνησαν, αφού σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο Μπουένος Άιρες.

Πιο αναλυτικά, ένα κομβόι με οπαδούς της Μπόκα έφτασε στα γραφεία της Εισαγγελίας και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο κτήριο, κάνοντας ρίψη πυροτεχνημάτων και πυρσών. Το γκρουπ των οπαδών έφτασε το πρωί στην περιοχή και την ώρα της επίθεσης βρίσκονταν μέσα ο υπουργός δικαιοσύνης, Χουάν Μπαουτίστα Μαικές και η συνεργάτιδά του, Κέλσα Ραμίρες.

Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή πραγματοποιήθηκε εξαιτίας της υπόθεσης για παράνομη μεταπώληση εισιτηρίων των αγώνων της Μπόκα.

Χαμός, όμως και στο στρατόπεδο της Ρίβερ. Οι οπαδοί των «μιγιονάριος» αποθέωσαν τους παίκτες κατά την αναχώρησή τους για την έδρα της αντιπάλου.

Δείτε βίντεο: