Πανιώνιος για φίλημα, επιβλήθηκε του Αιγάλεω και παρέμεινε στην κορυφή

Πανιώνιος - Αιγάλεω

i

© Intime

Πανιώνιος για φίλημα, επιβλήθηκε του Αιγάλεω και παρέμεινε στην κορυφή

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:23 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 14.10.2024

Ο Πανιώνιος πήρε το ντέρμπι με το Αιγάλεω στην έδρα του και πανηγύρισε το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Το ντέρμπι στη Νέα Σμύρνη ήταν όπως το περιμέναμε, με ένταση και δυνατές μονομαχίες!

Ο Πανιώνιος υποδέχτηκε το Αιγάλεω για την 4η αγωνιστική της Super League 2 και πήρε τη νίκη (2-0), την τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα. Ο Άνιο Πότσι ήταν αυτός που έδωσε τη λύση στους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος και τους έστειλε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, σε ισοβαθμία με την Κηφισιά με 10 πόντους, ενώ ο Γεμιστός «κλείδωσε» το τρίποντο.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, το σύνολο του Αντώνη Νικοπολίδη μπήκε δυναμικά στο ματς, έχοντας τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 18ο λεπτό ο Πανιώνιος «φώναξε» για πέναλτι σε πτώση του Βενάρδου, ενώ στο 31ο λεπτό ο Κυρίτσης είπε με εντυπωσιακό τρόπο διπλό «όχι».

Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 32ο λεπτό. Ο Κολοβός με μία καλοζυγισμένη σέντρα από τα αριστερά σημάδεψε τον Πότσι και ο τελευταίος όντας αμαρκάριστος με μία άπιαστη κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0.

Στην επανάληψη, το σκηνικό του αγώνα παρέμεινε ίδιο, με τους κυανέρυθρους να ψάχνουν ένα δεύτερο γκολ που θα τους έδινε μαξιλαράκι ασφαλείας. Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος ο Κολοβός επιχείρησε να βρει δίχτυα με ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλιδάκι και στο 63ο λεπτό ο ίδιος παίκτης σπατάλησε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία, με τον Κυρίτση να τον σταματάει έγκαιρα από θέση τετ α τετ.

Στα εναπομείναντα λεπτά το Αιγάλεω πήρε μέτρα με στόχο την ισοφάριση, όμως τα βρήκε... σκούρα στο επιθετικό κομμάτι και κόντρα στη ροή του ματς δέχτηκε το... κερασάκι στην τούρτα.

Στο 85ο λεπτό η ομάδα της Νέας Σμύρνης βγήκε με εξαιρετικό τρόπο στην αντεπίθεση, με τον Γεμιστό από πλεονεκτική θέση από τα αριστερά να έχει εύκολο έργο για το τελικό 2-0.

Πανιώνιος (Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Χριστόπουλος, Πότσι, Χρούστινετς, Μπούσης, Τσορνομάζ, Γκίνη (67′ λ.τ Ενγκουέμ), Κολοβός (82′ Τσερίσεφ), Βενάρδος (67′ Στούπης), Φελίσιο (36′ λ.τ Γεμιστός), Νοικοκυράκης (46′ Πιερτζάκομι).

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Κωστόπουλος (65′ Τάμπας), Ουνγιαλίδης (76′ Δρίτσας), Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καρρίκι, Μπάμπης, Καρβούνης (46′ Τάτσης), Βάρκας, Νταβιώτης (23′ λ.τ Ζούνης), Τσούκαλος (65′ Νίκολλι).

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)

Βοηθοί: Πριονας (Ευβοίας), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)