Ο Κολοβός επιστρέφει στον Πανιώνιο - Προφορική συμφωνία μεταξύ του «Ιστορικού» με τον Έλληνα επιθετικό

Ο Κολοβός επιστρέφει στον Πανιώνιο - Προφορική συμφωνία μεταξύ του «Ιστορικού» με τον Έλληνα επιθετικό

Sportal newsroom 09:50 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 24.07.2024

Σε προφορική συμφωνία ήρθε ο Πανιώνιος με τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Κοντά σε μία σημαντική ενίσχυση βρίσκεται ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν για την Ντέβα Γιουνάιτεντ από την Ινδονησία, από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Ο 31χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του «Ιστορικού», στον οποίο και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Το 2013 ο Ολυμπιακός τον κάνει δικό του, αλλά παρέμεινε στον Πανιώνιο ως δανεικός μέχρι το 2015. Συνολικά με την ομάδα της Νέας Σμύρνης μέτρησε 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 27 γκολ.

Στους «ερυθρόλευκους» αγωνίστηκε μόλις σε εννέα παιχνίδια έχοντας δύο τέρματα και μία σεζόν μετά δόθηκε δανεικός στη βελγική Μαλίν και στη συνέχεια ως κανονική μεταγραφή.

Ακόμα έχει αγωνιστεί στη Βίλεμ, την Ομόνοια, τον Παναθηναϊκό, τη Σέριφ Τίρασπολ, με την οποία είχε ένα γκολ στο Champions League, την Κοτσαέλισπορ, τον Παναιτωλικό και την Ντέβα Γιουνάιτεντ από την Ινδονησία.