«Όλη μου η ζωή είναι μια Κυριακή»: Όποια ομάδα κι αν υποστηρίζεις, το βίντεο του Πανιωνίου θα σε κάνει να κλάψεις (vid)

Πανιώνιος

i

PrtScr

«Όλη μου η ζωή είναι μια Κυριακή»: Όποια ομάδα κι αν υποστηρίζεις, το βίντεο του Πανιωνίου θα σε κάνει να κλάψεις (vid)

Sportal newsroom 11:37 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 19.09.2024

Με ένα εκπληκτικό βίντεο στα social media και με αφορμή την επιστροφή της ομάδας στη Super League 2, ο Πανιώνιος έστειλε το δικό του μήνυμα πως «όλη μας η ζωή είναι μια Κυριακή!».

Με μία πολύ όμορφη εκδήλωση, η ΠΑΕ Πανιώνιος παρουσίασε την φετινή ομάδα, που θα αγωνιστεί στην Superleague 2.

Κατά την παρουσίαση, προβλήθηκε ένα εκπληκτικό βίντεο που παρουσιάζει την αγάπη για το κόκκινο και το μπλε που περνά από γενιά σε γενιά.

«Όλη μου η ζωή είναι μια Κυριακή»

Πρόκριση στις καθυστερήσεις για τον Πανιώνιο - Το Αιγάλεω απέκλεισε στα πέναλτι τον Ηρακλή!

Πρόκριση στις καθυστερήσεις για τον Πανιώνιο - Το Αιγάλεω απέκλεισε στα πέναλτι τον Ηρακλή!

Ο Πανιώνιος με δύο γκολ στις καθυστερήσεις νίκησε με 2-0 τον Πανθρακικό και πήρε το εισιτήριο για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, την ίδια ώρα που το Αιγάλεω προκρίθηκε επί του Ηρακλή μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (4-3).

Το εκπληκτικό βίντεο που έκλεισε την υπέροχη, χθεσινή εκδήλωση παρουσίασης της ομάδας μας και αναφέρεται στην αγάπη για το κόκκινο και το μπλε που περνά από γενιά σε γενιά. Σε ένα μέρος, το γήπεδο, που η αγαπη αυτή πάντα θα μας κάνει όλους να νιώθουμε… παιδιά!

Σας περιμένουμε κοντά μας τη νέα αυτή σεζόν, γιατί όλη μας η ζωή είναι μια Κυριακή!», αναφέρει το σχετικό μήνυμα του Πανιωνίου.

Από την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Κώστας Ρούπτσος, τόνισε στην εκδήλωση του Πανιωνίου: «Ευχαριστούμε που είστε εδώ μαζί μας. Νιώθω πως βρίσκομαι σε μία οικογένεια. Αρχικός στόχος είναι τα πρώτα δύο τρία χρόνια θέλουμε να καθαρίσουμε από τα χρέη και το μέλλον της ομάδας να είναι όσο καλύτερο γίνεται, χωρίς προβλήματα. 

Επόμενος στόχος, είναι οι εγκαταστάσεις. Θέλουμε να βελτιώσουμε τα πράγματα. Να έχουμε ένα καλό γήπεδο, να μην έχουμε χρέη και να έχουμε μια καλή ομάδα, με ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο, να χαίρεται ο κόσμος. Το πιο σημαντικό πράγμα για φέτος είναι να παίξουμε όλα τα παιχνίδια με τον κόσμο μας. Ένα μπουκάλι να πέσει, κλείνει η έδρα την επόμενη αγωνιστική. Θα πρέπει οι φίλαθλοι να μας βοηθήσουν και τους παρακαλώ όλοι να είναι συμμέτοχοι στην ομάδα, να υποστηρίξουμε την ομάδα όπως πρέπει”.