Το επικό βίντεο του Πανιωνίου για τη μεταγραφική «βόμβα» του Ντένις Τσερίσεφ

Ο Ντένις Τσερίσεφ

Το επικό βίντεο του Πανιωνίου για τη μεταγραφική «βόμβα» του Ντένις Τσερίσεφ

Κώστας Τόπας 15:04 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:04 - 27.09.2024

Με ένα απίθανο βίντεο στα social media, ο Πανιώνιος πυροδότησε τη «βόμβα» Ντένις Τσερίσεφ!

Η ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης που έχει στόχο να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στη Stoiximan Super League, ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου διεθνούς Ρώσου εξτρέμ, Ντένις Τσερίσεφ.

Ο Τσερίσεφ, ουσιαστικά είναι ισπανοαναθρεμμένος κι έχει κάνει τεράστια καριέρα σε Ρεάλ Μαδρίτης, Βαλένθια, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ, ενώ τον περασμένο Ιούλιο έμεινε ελεύθερος από την ιταλική Βενέτσια.

Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (25/09) ο Ρώσος εξτρέμ έφτασε στην Αθήνα και με το που προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», πολλοί φίλοι του Πανιωνίου ήταν εκεί για να τον υποδεχθούν θερμά, με συνθήματα και καπνογόνα, ενώ έβγαλαν και φωτογραφίες μαζί του.

Την Πέμπτη (26/09) ο Τσερίσεφ αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, με το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές να παίρνει επίσημη μορφή.

Ο Πανιώνιος από την πλευρά του, ανακοίνωσε τη μεταγραφή με ένα απίθανο βίντεο που δείχνει σε μερικά δευτερόλεπτα ολόκληρη της σπουδαία καριέρα ενός ποδοσφαιριστή που θα ομορφύνει κατά πολύ το πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Τσερίσεφ μέτρησε 45 συμμετοχές και 23 γκολ στις μικρές εθνικές της Ρωσίας και για την Ανδρών έκανε το ντεμπούτο του το 2012. Συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, σημειώνοντας τέσσερα γκολ, ενώ η ομάδα του έφτασε στα προημιτελικά.

Ο Ρώσος, ο οποίος γεννήθηκε στο Νόβγκοροντ, αναδείχθηκε ουσιαστικά από την Ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης. Έκανε το ντεμπούτο του με τις ρεζέρβες της βασίλισσας το 2009 και με την πρώτη ομάδα το 2012.Στη συνέχεια έπαιξε δανεικός σε Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ και Βαλένθια πριν πάει μόνιμα στη Βιγιαρεάλ το 2016. Ξεκίνησε, ωστόσο, την καριέρα του στη Σπόρτινγκ ντε Χιχόν, όπου έπαιζε τότε ο πατέρας του Ντμίτρι. Σύντομα τον ακολούθησε στο επόμενο κλαμπ του, τη Μπούργκος, σε ηλικία εννέα ετών.

Εντάχθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2002 κι έκανε το ντεμπούτο του στη δεύτερη κατηγορία στις 17 Αυγούστου 2012 σε μία εκτός έδρας ήττα με 1-2 εναντίον της Βιγιαρεάλ. Στις 27 Νοεμβρίου, έπαιξε το επίσημο παιχνίδι του με την πρώτη ομάδα, σε μια εντός έδρας νίκη με 3-0\στη φάση των 32 του Copa del Rey.Τον Σεπτέμβριο του 2013 δόθηκε δανεικός στη Σεβίλλη. Έπαιξε, όμως, μόλις πέντε ματς. Είχε τραυματισμούς και οι Ανδαλουσιάνοι επέλεξαν να μην τον αγοράσουν. Πήγε λοιπόν, στη Βιγιαρεάλ ως δανεικός. Συνολικά, με το «κίτρινο υποβρύχιο» μέτρησε 90 ματς, 11 γκολ και 15 ασίστ.