Ξύπνησαν μνήμες στη Νέα Σμύρνη: Πρώτη νίκη για τον Πανιώνιο με σκόρερ Αυλωνίτη! (vids)
i

©Intime

Ξύπνησαν μνήμες στη Νέα Σμύρνη: Πρώτη νίκη για τον Πανιώνιο με σκόρερ Αυλωνίτη! (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:02 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 29.09.2024

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 1-0 των Χανίων στη Νέα Σμύρνη χάρη στο γκολ του αρχηγού του Τάσου Αυλωνίτη (20') για τη 2η αγωνιστική του νότιου ομίλου της Super League 2 και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην επιστροφή του στα «σαλόνια» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Την πρώτη του νίκη στην επιστροφή του στη Super League 2 μετά από τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες πανηγύρισε ο Πανιώνιος. Ο «Ιστορικός» στο πρώτο του ματς στη Νέα Σμύρνη επικράτησε με 1-0 των Χανίων στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του νότιου ομίλου του πρωταθλήματος.

Το νικητήριο και πρώτο γκολ της σεζόν (στην πρεμιέρα είχαν έρθει 0-0 με τον Αστέρα Aktor Β΄ στην Τρίπολη) για τους Νεοσμυρνιώτες πέτυχε ο αρχηγός τους, Τάσος Αυλωνίτης. Ο 34χρονος αμυντικός έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Πιερτζακόμι εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων και με υπέροχο τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαφαρικά στο 20ο λεπτό, κάνοντας το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα οι Κρητικοί είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αλλά το σουτ του Τσέλιου από τη μικρή περιοχή πέρασε άουτ. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Πανιώνιο να προηγείται με 1-0.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα (88') ο Πανιώνιος έφθασε κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά το σουτ του Αλεξανδράκη σταμάτησε στο δοκάρι και το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος (Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Πότση, Χρούστενιτς, Μπούσης, Τσορνομάζ, Γκίνη (58 λ.τ Ενγκουέμ), Κολοβός (71′ Αλεξανδράκης), Βερνάρδος (58′ Στούπης), Φελίσιο (77′ Διονέλλης) , Πιερτζακόμι (77′ Γεμιστός).

Τρομερό ματς στη Νέα Ιωνία με 7 χαμένα πέναλτι - Πήρε την πρόκριση ο Πανιώνιος

Τρομερό ματς στη Νέα Ιωνία με 7 χαμένα πέναλτι - Πήρε την πρόκριση ο Πανιώνιος

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μέσω της διαδικασίας των πέναλτι πήρε ο Πανιώνιος, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τη Νέα Ιωνία σε κανονική διάρκεια και παράταση.

ΠΑΕ Χανιά (Σπανός): Σαφαρίκας, Μουνάφο (25′ Κυριακίδης), Στεπίνσκι (66′ Κόλα), Τσέλιος (79′ Παχής), Μανουσάκης (66′ Πινακάς), Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Αρτουντουάγκα (79′ Λιάτσος), Προβυδάκης, Μάλτσι, Λεμονής.