Το πρωτάθλημα «Blue Star Ferries», όπου θα παίζει ο Μανωλάς με τον Πανναξιακό – Πότε θα γίνει το ντεμπούτο του (pics)

Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

i

©intime

Το πρωτάθλημα «Blue Star Ferries», όπου θα παίζει ο Μανωλάς με τον Πανναξιακό – Πότε θα γίνει το ντεμπούτο του (pics)

Γιώργος Σακελλαρίου 21:30 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:02 - 16.10.2024

Ο Κώστας Μανωλάς στα 33 του χρόνια αποφάσισε να συνεχίσει το ποδόσφαιρο στο τοπικό πρωτάθλημα των Κυκλάδων «Blue Star Ferries». Το πρόγραμμα, η βαθμολογία και ο όμιλος που θα παίξει ο διεθνής στόπερ.

Ο Κώστας Μανωλάς αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανναξιακό!

Στην ομάδα του νησιού από το οποίο κατάγεται και όπου ζει με την οικογένειά του. Ο 33χρονος (14/6/91) διεθνής στόπερ δεν βρήκε την ομάδα που θα ήθελε να παίξει και την πόλη που θα ήταν ιδανική για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Μετά το πέρασμα από την αραβική χερσόνησο και την Αλ Σαρτζάχ (στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είχε 41 παιχνίδια και 2 γκολ) τον περασμένο Γενάρη επέστρεψε στην Ευρώπη και στην αγαπημένη του Serie A, όπου έκανε τεράστια καριέρα σε Ρόμα και Νάπολι, για την Σαλερνιτάνα. Η τελευταία, όμως, ήταν καταδικασμένη σε υποβιβασμό. Ο Μανωλάς, ο οποίος στην Εθνική κατέγραψε 42 συμμετοχές και ένα γκολ μέτρησε οκτώ ματς με τη Σαλερνιτάνα. Τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 20 Μαϊου 2024, πριν από πέντε μήνες, στην ήττα εντός έδρας με 2-1 από την Ελλάς Βερόνα. Τότε αγωνίστηκε ως αλλαγή για 18 λεπτά.

Το καλοκαίρι υπήρξαν πολλά σενάρια. Για επιστροφή στην Ιταλία, ενώ προτάθηκε και στον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος δεν βρήκε μία καλή πρόταση, παρέμενε ελεύθερος και τελικά αποφάσισε να ενισχύσει τον Πανναξιακό.

Θα αγωνίζεται με την ομάδα του νησιού του στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων. Από τη Ρόμα των 206 αγώνων, των 8 γκολ και 6 ασίστ, από τον Ολυμπιακό με τον οποίο είχε 96 ματς, 6 γκολ και 2 ασίστ, την ΑΕΚ με την οποία μέτρησε 84 ματς κι 6 γκολ και τη Νάπολι, όπου είχε 75 αγώνες, 4 γκολ και 1 ασίστ, στη Νάξο.

Η βαθμολογία στον δεύτερο όμιλο στην ΕΠΣ Κυκλάδων

Το πρωτάθλημα και η βαθμολογία

Ο Μανωλάς, λοιπόν, θα παίζει στο εξής στο Δημοτικό Στάδιο Νάξου. Μία ομάδα που έφτασε στην Γ’ Εθνική και τη σεζόν 2013-2014 αντιμετώπισε την ΑΕΚ, όταν η Ένωση υποβιβάστηκε στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα του δεύτερου ομίλου της Α’ Κατηγορίας Blue Star Ferries (είναι ο χορηγός του πρωταθλήματος). Ο Πανναξιακός έχει δώσει δύο ματς και είναι τρίτος στην βαθμολογία με μία νίκη και μία ήττα. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε στη Σαντορίνη 3-0 από τον ΑΟ Πύργου και στην δεύτερη αγωνιστική συνέτριψε 7-0 τον ΑΟ Πάρου εντός έδρας.

Έχει λοιπόν, 3 βαθμούς, η άλλη ομάδα της Νάξου ο ΑΜΣ Φιλώτι είναι πρωτοπόρος με 4 βαθμούς, ενώ 3 έχει ο ΑΟ Πύργου σε έναν αγώνα.

Το επόμενο ματς του Πανναξιακού είναι την Κυριακή 20 Οκτωβρίου εντός έδρας με τον Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκό, ομάδα της Πάρου. Το παιχνίδι θα γίνει στις 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο Νάξου και δεν αποκλείεται ο Μανωλάς να κάνει το ντεμπούτο του και να προσελκύσει και κόσμο στο γήπεδο με την παρουσία του.

Το επόμενο ματς του Πανναξιακού

Το επόμενο παιχνίδι είναι το ντέρμπι του νησιού με το Φιλώτι εκτός έδρας, αλλά δεν έχει οριστεί ημερομηνία και ώρα. Σ’ ένα από τα δύο ματς, λοιπόν, αναμένεται να παίξει ο Μανωλάς.

Το δημοτικό στάδιο Νάξου.