Πάνω από 2.000 διαρκείας της ΑΕΚ, ανανεώθηκαν μέσα σε 12 ώρες

Opap Arena

i

Opap Arena/©intime

Πάνω από 2.000 διαρκείας της ΑΕΚ, ανανεώθηκαν μέσα σε 12 ώρες

Κώστας Τσίλης 21:30 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:43 - 03.06.2024

Πριν καν κλείσει η πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, περισσότεροι από δυο χιλιάδες έσπευσαν να ανανεώσουν την κάρτα τους

Πέρυσι το καλοκαίρι η ΑΕΚ έκανε ιστορικό ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας, με πάνω από 26χιλιάδες. Αμέσως μετά την κατάκτηση του νταμπλ. Τώρα είναι ακόμα εξαιρετικά νωρίς για να γίνουν προβλέψεις για το φετινό νούμερο. Όμως στην ΑΕΚ μόνο χαμόγελα προκάλεσε το γεγονός πως πριν καν συμπληρωθούν οι πρώτες 12 ώρες από την διάθεση των φετινών καρτών, περισσότεροι από δυο χιλιάδες έσπευσαν να ανανεώσουν το διαρκείας τους. Κάτι που οδήγησε την Ένωση σε σχετική ανακοίνωση:

«Έχουν περάσει σχεδόν έντεκα ώρες από την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για την αγωνιστική περίοδο 2024 - 2025 και πραγματικά αυτό που έχει συμβεί ήταν πέρα από κάθε προσδοκία μας.

Περισσότεροι από 2.000 περσινοί κάτοχοι έχουν ήδη κλείσει τη θέση τους στην OPAP Arena και για τη νέα σεζόν, δείχνοντας έμπρακτα την πίστη και τη στήριξή τους στην ΑΕΚ, εν όψει των νέων αγωνιστικών προκλήσεων που έχει μπροστά της. Το μήνυμα που δίνει ο κόσμος της ΑΕΚ είναι πολύ ισχυρό. Είστε η μεγάλη μας δύναμη. Σας ευχαριστούμε»