Γιούχα από χιλιάδες φίλους της Ένωσης: «Αυτό δεν είναι ΑΕΚ»

Φίλοι της ΑΕΚ στις Σέρρες

i

© Intime

Γιούχα από χιλιάδες φίλους της Ένωσης: «Αυτό δεν είναι ΑΕΚ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:34 - 26.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:35 - 26.10.2024

Οι φίλοι της ΑΕΚ δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους για την ήττα στις Σέρρες.

Η ΑΕΚ κοντραρίστηκε εκτός έδρας με τον Πανσερραϊκό για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League και γνώρισε την ήττα (1-0), με το εύστοχο πέναλτι του Μπετανκόρ στο 23ο λεπτό να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ένωση έμεινε στο γήπεδο και με παίκτη παραπάνω από το 27ο λεπτό χάρη στην αποβολή του Τέρζιτς, όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα, σπαταλώντας αρκετές σημαντικές ευκαιρίες.

Μάλιστα, αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα που η ομάδα του Αλμέιδα μένει μακριά από το τρίποντο της νίκης, καθώς είχαν προηγηθεί η ήττα στο Αγρίνιο και το ισόπαλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά τη λήξη του ματς κόντρα στα «Λιοντάρια», οι φίλοι της ΑΕΚ που έδωσαν βροντερό «παρών» στον Λάκκο των Λεόντων δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους, γιουχάροντας και φωνάζοντας μεταξύ άλλων: «Αυτό δεν είναι ΑΕΚ».

Πολλοί στάθηκαν και στην αστοχία του Δικεφάλου, ο οποίος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για ακόμη ένα εκτός έδρας ματς και κόντρα σε μία κατώτερη ποιοτικά ομάδα.