Ψάχνει το «διπλό» κορυφής η ΑΕΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό
i

©INTIME

Ψάχνει το «διπλό» κορυφής η ΑΕΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό

Sportal newsroom 08:53 - 26.10.2024

Η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με την Ένωση να ψάχνει το «διπλό» που θα τη στείλει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στις Σέρρες όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η Ένωση μετά από την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια θέλει να επιστρέψει στις νίκες, προκειμένου να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας έστω και προσωρινά.

Από την άλλη η ομάδα των Σερρών έρχεται από τη νίκη κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και απέναντι στην ΑΕΚ ψάχνει την έκπληξη. Στα αγωνιστικά ο Πανσερραϊκός θα στερηθεί τους Λιάσο, Χαντάκια, Ουαγκέ και Περούτσι. Από την άλλη ο Ματίας Αλμέιδα έχει τις επιλογές για να διαχειριστεί το ρόστερ του, έχοντας στο μυαλό του ότι ακολουθούν και τα παιχνίδια με Άρη και Ατρόμητο.

Επιστολή της ΑΕΚ στην ΚΕΔ για τον Τσιάρα αλλά και τις διαιτησίες της στα τελευταία ματς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:40 - 25.10.2024

Επιστολή της ΑΕΚ στην ΚΕΔ για τον Τσιάρα αλλά και τις διαιτησίες της στα τελευταία ματς

Η ΑΕΚ απέστειλε διαμαρτυρία τόσο προς την ΚΕΔ όσο και προς την ΕΠΟ, για τον ορισμό του διαιτητή Τσιάρα στο ματς με τις Σέρρες, όσο και για τις διαιτησίες που είχε στα τελευταία παιχνίδια

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φαρές, Σάλαζαρ, Ζελέν, Καρασαλίδης, Ντέλετιτς, Τομάς, Μπετανκόρ.

ΑΕΚ: Στρακόσα, Οντουμπάντζο, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος, Σιμάνσκι, Περέιρα, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Πιερό