Sold out το Πανσερραϊκός - ΑΕΚ
i

©INTIME

Sold out το Πανσερραϊκός - ΑΕΚ

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε πως ο αγώνας με την ΑΕΚ θα είναι sold out με τον κόσμο της ομάδας να εξαντλεί όλα τα εισιτήρια.

Σε κατάμεστο γήπεδο θα υποδεχτεί ο Πανσερραϊκός την ΑΕΚ. Η ομάδα των Σερρών έκανε γνωστό πως το παιχνίδι με την Ένωση για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League θα είναι sold out, με τον κόσμο του συλλόγου να εξαντλεί όλα τα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή του.

Ο Πανσερραϊκός προέρχεται από νίκη απέναντι στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, κάτι που ενθουσίασε τους οπαδούς της ομάδας που θα γεμίσουν το γήπεδο για τον σημαντικό αγώνα με την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Σας ευχαριστούμε... Εξαντλήθηκαν τα διαθέσιμα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ! Παρακαλούμε τους φίλους οι οποίοι δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο, να μην προσεγγίσουν το γήπεδο! Όσοι έχετε εισιτήριο ελάτε νωρίς για να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στις εισόδους των θυρών».

Υπενθυμίζεται πως και η ΑΕΚ θα έχει τη στήριξη των οπαδών της οι οποίοι θα δώσουν δυναμικό παρών. Συγκεκριμένα, αναμένεται να βρίσκονται κοντά στους 4.000 φιλάθλους που θα δουν από κοντά την προσπάθεια των παικτών του Ματίας Αλμέιδα.