Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε Σαουδάραβα μεσοεπιθετικό

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε Σαουδάραβα μεσοεπιθετικό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:34 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:35 - 05.09.2024

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλ Ρασντί.

Μεταγραφή ταλαντούχου Σαουδάραβα μεσοεπιθετικού ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός.

Ο 22χρονος Μοχάμεντ Αλ Ρασντί υπέγραψε για δύο χρόνια και στην ανακοίνωση της ομάδας των Σερρών αναφέρεται:

«Στο πλαίσιο του προγράμματος “Saudi Future Falcons” της Σαουδικής Αραβίας, που στοχεύει στην καλύτερη δυνατή εκπαίδευση ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τη χώρα, σε ευρωπαϊκές ομάδες, ο Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Μοχάμεντ Αλ Ρασντί, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας και θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος.

Ο Μοχάμεντ Αλ Ρασντί είναι γεννημένος στις 06/05/2002 στην Σαουδική Αραβία, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και ήρθε στην Ευρώπη, αρχικά για την Σλάβια Πράγας, με την οποία αγωνίστηκε στην ομάδα Β΄ και στην συνέχεια μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ Β΄.

Μοχάμεντ καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανσερραϊκού».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!