Με αρκετές απουσίες η αποστολή του Πανσερραϊκού ενόψει ΟΦΗ

Πανσερραϊκός

i

© Intime

Με αρκετές απουσίες η αποστολή του Πανσερραϊκού ενόψει ΟΦΗ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:48 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:12 - 14.08.2024

Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον ΟΦΗ (6/11, 18:00), με τον Πάμπλο Γκαρσία να γνωστοποιεί τους παίκτες που θα βρίσκονται στην αποστολή.

Ο Πανσερραϊκός επιστρέφει στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών και υποδέχεται τον ΟΦΗ, τη Δευτέρα 06 Νοεμβρίου στις 18:00, για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα απέναντι στους Κρητικούς, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, ο οποίος αποβλήθηκε στη Λεωφόρο, αλλά και στους Στίνα, Χάγιεκ, Μπαίροβιτς, Τσιλιγγίρης, Τσαγκαλίδης, Καρασαλίδης, Οικονόμου, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

Με μια τελευταία προπόνηση το πρωί της Κυριακής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στον ΟΦΗ στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών (Δευτέρα 06/11, 18:00). Η ομάδα μας, στην επιστροφή της στην έδρα της θα επιδιώξει τη νίκη που θα την ανεβάσει ψηλότερα στη βαθμολογία. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Χοβάν, Κατσίκας, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Ντάνκερλουι, Πεταυράκης, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Κολομπίνο, Μορέϊρα, Τομάς, Μούργος, Χατζηστραβός, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Γούλερι, Σοφιανός, Μασαρίποφ. 

Με Καρώ στις Σέρρες ο ΟΦΗ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:14 - 05.11.2023

Με Καρώ στις Σέρρες ο ΟΦΗ

Με τον Ανδρέα Καρώ να δηλώνει «παρών» ταξιδεύει ο ΟΦΗ στις Σέρρες για το αυριανό ματς (6/11, 18:00) με τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Ουεντραόγκο και οι Στίνα, Χάγιεκ, Μπαιροβιτς, Τσιλιγγίρης, Τσαγκαλίδης, Καρασαλίδης, Οικονόμου, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου.