Η αποστολή του Πανσερραϊκού για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Μικρασιατικό Αστέρα Καισαριανής

Πανσερραϊκός

i

© intime

Η αποστολή του Πανσερραϊκού για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Μικρασιατικό Αστέρα Καισαριανής

Κωνσταντίνος Ζήκος • 21:17 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:55 - 14.08.2024

Ο Πανσερραϊκός βρίσκεται στη τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον Μικρασιατικό Αστέρα Καισαριανής για την 5η φάση της διοργάνωσης.

Ο Πανσερραϊκός ετοιμάζεται για το παιχνίδι Κυπέλλου και την 5η φάση της διοργάνωσης απέναντι στον Μικρασιατικό Αστέρα Καισαριανής. Ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για τη συγκεκριμένη νοκ-άουτ αναμέτρηση.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 20 ποδοσφαιριστές. 

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού: 

«Με μια τελευταία προπόνηση την Πέμπτη 05/10 ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Μικρασιατικό Αστέρα Καισαριανής(07/10, 15:00), ομάδα που αγωνίζεται στην Ε.Π.Σ.Α και περσινή Κυπελλούχο».

Πανσερραϊκός: Τα «πολυεργαλεία» του Πάμπλο Γκαρσία κι ένα ποδοσφαιρικό πρότζεκτ με... φόντο τα play offs
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:23 - 30.09.2023

Πανσερραϊκός: Τα «πολυεργαλεία» του Πάμπλο Γκαρσία κι ένα ποδοσφαιρικό πρότζεκτ με... φόντο τα play offs

Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει ασταμάτητος την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Super League και το Sportal αναλύει τα δεδομένα για ένα ποδοσφαιρικό πρότζεκτ που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής παρουσιάζει κάτι το ξεχωριστό.

«Ο προπονητής μας Πάμπλο Γκαρσία πήρε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή που θα καταλύσει σήμερα Παρασκευή στην Αθήνα και αυτοί είναι οι: Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Ντάνκερλουι, Τσαγκαλίδης, Μπέργκστρεμ, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Οικονόμου, Μορέϊρα, Σοφιανός, Τομάς, Μούργος, Χατζηστραβός, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Μπαΐροβιτς. Εκτός αποστολής έμειναν οι Στίνα, Γούλερι που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και οι Χοβάν, Πεταυράκης, Ουεντραόγκο, Κολομπίνο, Χάγιεκ, Καρασαλίδης, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου».