Τα buzzer beater «πληγώνουν» τον Πανσερραϊκό (vids)

Παίκτες Πανσερραϊκού

i

© Intime

Τα buzzer beater «πληγώνουν» τον Πανσερραϊκό (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:26 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:31 - 14.08.2024

Ο Άρης «σόκαρε» τον Πανσερραϊκό με το γκολ του Φαμπιάνο στις καθυστερήσεις και η νεοφώτιστη ομάδα των Σερρών πρόσθεσε ακόμη μία... αυτοκτονία στο βιογραφικό της τη φετινή σεζόν.

Ο Πανσερραϊκός αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος, καθώς το «έργο» που έχει παρουσιάσει ο Πάμπλο Γκαρσία και οι ποδοσφαιριστές του έχει κάνει τη διαφορά σε αυτές τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η νεοφώτιστη ομάδα των Σερρών βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με εννιά πόντους κι ένα ματς λιγότερο. 

Στο πρωτάθλημα το κοντέρ έχει γράψει δύο νίκες, δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες, ενώ τα highlights της σεζόν μέχρι σήμερα αποτελούν η σπουδαία ισοπαλία στην Opap Arena κόντρα στην ΑΕΚ, το απόλυτο (2/2) στον «Λάκκο των Λεόντων» και η αξιοπρεπέστατη εμφάνιση στο ματς της πρεμιέρας στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό.

Όπως διαπιστώνεται από τα πρώτα δείγματα γραφής, ο Πάμπλο Γκαρσία όντας μόλις τέσσερις μήνες στον πάγκο του συλλόγου έχει καταφέρει να μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές του την έντονη μαχητικότητα, με την ομάδα να έχει αποδειχτεί «σκληρό καρύδι» για κάθε αντίπαλο και κυρίως για τους... μεγάλους.

Από την άλλη ωστόσο, ο Πανσερραϊκός έχει παρουσιάσει ένα πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία, το οποίο κατά κάποιον τρόπο του έχει «αδικήσει» την μέχρι τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία έχει μετρήσει τρεις «αυτοκτονίες» σε Τούμπα, Καισαριανή και «Κλεάνθης Βικελίδης», που αν δεν είχε υποπέσει σε αυτές τώρα θα βρισκόταν στον βαθμολογικό πίνακα ακόμη ψηλότερα.

Όταν ο Παναιτωλικός «πάγωσε» την Τούμπα

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, ο Πανσερραϊκός «αγκάλιασε» την πρώτη του νίκη, όμως ο Παναιτωλικός δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Στο 30ο λεπτό του ματς ο Μούργος άνοιξε το σκορ για τα «Λιοντάρια» κι όλα έδειχναν πως η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο. 

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ζοάο Πέδρο με μία δύσκολη κεφάλια «έσωσε» τον βαθμό για την ομάδα του Αγρινίου (1-1) και «πάγωσε» την Τούμπα, την οποία οι Σερραίοι χρησιμοποίησαν ως έδρα τους.

Το ματς της χρονιάς στην Καισαριανή

Το πιο εντυπωσιακό ματς μέχρι στιγμής στη σεζόν έλαβε χώρα στην Καισαριανή. Οι δύο νεοφώτιστες ομάδες, Κηφισιά και Πανσερραϊκός κοντραρίστηκαν σε μία αναμέτρηση που τα είχε όλα. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ξεκίνησε ονειρικά και είχε «αγκαλιάσει» τη νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο (0-3). 

Ωστόσο στη συνέχεια η ομάδα των βορείων προαστίων αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να... πεθάνει. Το γκολ του Αλμπέρτο Μποτία στις καθυστερήσεις έφερε τα πάνω-κάτω, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες σε ένα ματς-θρίλερ (4-4).

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τρίτωσε το κακό

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League, ο Πανσερραϊκός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία παρουσιάστηκε αξιοπρεπέστατη για 80 λεπτά, ωστόσο στο τέλος δεν κατάφερε να αντέξει στην πίεση των «κιτρινόμαυρων».

Στο 97ο λεπτό ο Φαμπιάνο «λύτρωσε» τους γηπεδούχους με μία εντυπωσιακή κεφαλιά (1-0), με τον Πανσερραϊκό από την άλλη να χάνει για ακόμη ένα ματς βαθμούς μέσα από τα χέρια του.