Η αποστολή του Πανσερραϊκού για το ματς με τον ΟΦΗ
i

©intime

Η αποστολή του Πανσερραϊκού για το ματς με τον ΟΦΗ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:27 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 05.10.2024

Ο Πανσερραϊκός έχει τρεις απουσίες για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον ΟΦΗ.

Οι Σερραίοι μετά τη νίκη στη Λαμία θέλουν μία ακόμα επιτυχία εντός έδρας, ώστε να ανέβουν κι άλλοι στη βαθμολογία.

Ο τεχνικός Χουάν Φεράντο δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Περούτσι, αλλά και τους Καπτούμ, Σαλαζάρ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Πανσερραϊκός: «Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί του Σαββάτου στο Αθλητικό μας κέντρο στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024/25, ο Πανσερραϊκός φιλοξενεί την ομάδα της Κρήτης στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών(06/10,16:00) και αναζητά ακόμη μία νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Χουάν Φεράντο, πήρε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Καρασαλίδης, Καραμανώλης, Χαντάκιας, Φαρές, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Δεληγιαννίδης, Ουαγκέ, Στάϊκος, Λιάσος, Ζελέν, Τομάς, Ντέλετιτς, Τέρζιτς, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς.

Εκτός αποστολής πέραν των άλλων, έμειναν ο τιμωρημένος Περούτσι, οι τραυματίες Καπτούμ και Σαλαζάρ και οι Σοφιανός, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Σακαλίδης».

Να θυμίσουμε και την ανακοίνωση του ΟΦΗ για την αποστολή του αυριανού αγώνα: «Με τον Χουάν Νέιρα να επιστρέφει στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό (6/10) αγώνα στις Σέρρες.

Η προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Χριστογεώργο, Ναούμοφ, Μαρινάκη, Γκονζάλες, Αμπάντα, Χατζηθεοδωρίδη, Λαμπρόπουλο, Μπρεσάν, Σίλβα, Μπαϊνοβιτς, Καραχάλιο, Μπάκιτς, Αποστολάκη, Νέιρα, Σενγκέλια, Ριέρα, Νους, Θεοδοσουλάκη, Σαλτσίντο, Φούντα, Γιουνγκ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπάουμαν, Σωτηρίου, Καλαφάτης, Χριστόπουλος, Κουτεντάκης (ίωση), Φαϊτάκης, Φανουράκης, Κ. Χνάρης».