Χωρίς τον Καπτούμ ο Πανσερραϊκός στο ΟΑΚΑ

Παίκτες Πανσερραϊκού

i

© Intime

Χωρίς τον Καπτούμ ο Πανσερραϊκός στο ΟΑΚΑ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:10 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:10 - 21.09.2024

Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πανσερραϊκός έχει μία δύσκολη και απαιτητική «μάχη» μπροστά του. Τα «Λιοντάρια» θα κοντραριστούν στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό (22/9, 18:00) και μετά τη σημερινή προπόνηση, ο Χουάν Φεράντο γνωστοποίησε τα ονόματα της αποστολής, από την οποία απουσιάζει ο Καπτούμ, αλλά και οι Χαντάκιας, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Ουαγκέ και Ζελέν.

To flash interview έγινε κανονική συνέντευξη Τύπου και ξέσπασε με τον ρεπόρτερ ο Λουτσέσκου: «Άσε με να ηρεμήσω μια μέρα» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:16 - 21.09.2024

To flash interview έγινε κανονική συνέντευξη Τύπου και ξέσπασε με τον ρεπόρτερ ο Λουτσέσκου: «Άσε με να ηρεμήσω μια μέρα» (vid)

Στις δηλώσεις του μετά το Βόλος - ΠΑΟΚ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδειξε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, ενώ την παράσταση «έκλεψε» ο διάλογος με τον ρεπόρτερ της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

«Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί του Σαββάτου στο Αθλητικό μας κέντρο στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024/25, ο Πανσερραϊκός φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ(22/09,18:00), με την αναμέτρηση να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Χουάν Φεράντο, στην πρώτη του αποστολή πήρε 22 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Καρασαλίδης, Καραμανώλης, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Δεληγιαννίδης, Φαρές, Στάϊκος, Λιάσος, Περούτσι, Τομάς, Ντέλετιτς, Τέρζιτς, Σαλαζάρ, Σοφιανός, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς.

Εκτός αποστολής πέραν των άλλων, έμειναν ο Καπτούμ που υπέστη θλάση στην προπόνηση της Τετάρτης, τα πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα Ουαγκέ και Ζελέν και οι Χαντάκιας, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου».