Η αποστολή του Πανσερραϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Πάμπλο Γκαρσία

i

©intime

Η αποστολή του Πανσερραϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:43 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 14.08.2024

Ο Πανσερραϊκός έκανε γνωστή την αποστολή για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Πανσερραϊκός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο προηγούμενο παιχνίδι στις Σέρρες ο «δικέφαλος» είχε επικρατήσει του Πανσερραϊκού με 4-0, κάνοντας τον επαναληπτικό διαδικαστικού χαρακτήρα. 

Η ομάδα των Σερρών έβγαλε λοιπόν την αποστολή για τον αγώνα, με τον Πάμπλο Γκαρσία να μην έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Χατζηστραβό, τον Διαμαντή, τον Θυμιάνη και τους Αυλωνίτη, Ανάκογλου

Αναλυτικά η αποστολή: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντάνκερλουι, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στάϊκος, Σοφιανός, Μούργος, Τομάς, Ουάρντα, Γούλερι, Χεφτέ, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης, Άλεξιτς.

Παρελθόν αποτελούν Μπαΐροβιτς και Παπακωνσταντίνου 

Αντμίρ Μπαΐροβιτς και Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου αποτελούν παρελθόν από τον Πανσερραϊκό. Ο Σουηδός επιθετικός αποκτήθηκε από την ομάδα των Σερρών τον Ιανουάριο του 2023, συμβάλλοντας στην άνοδο του συλλόγου στη Stoiximan Super League. Από την άλλη ο Παπακωνσταντίνου αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας του Πανσερραϊκού, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2022. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Ο Αντμίρ Μπαΐροβιτς αποκτήθηκε από τα “λιοντάρια” τον Ιανουάριο του 2023 και συνέβαλλε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League 2 και την επιστροφή της ομάδας μας στην Super League.

Ο Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2022 και αγωνιζόταν στην ομάδα Κ19».