«Έκλεισε τον Περούτσι ο Πανσερραϊκός»

Φρανσίσκο Περούτσι - Φωτ. IMAGO

i

©imago

«Έκλεισε τον Περούτσι ο Πανσερραϊκός»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:57 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 08:57 - 30.07.2024

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή, ο Πανσερραϊκός έχει κλείσει τον Φρανσίσκο Περούτσι για έναν χρόνο δανεικό, ενώ στο deal υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Σε ακόμα μια προσθήκη φαίνεται ότι προχωράει ο Πανσερραϊκός. Η ομάδα των Σερρών, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αργεντινή έχει κλείσει τον Φρανσίσκο Περούτσι με τη μορφή δανεισμού. Στο δημοσίευμα μάλιστα γίνεται λόγος και για οψιόν αγοράς, η οποία είναι γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο 23χρονος μέσος είχε συνδεθεί με την ελληνική ομάδα πριν από μερικές μέρες, όπου πάλι δημοσίευμα από την Αργεντινή είχε κάνει λόγο για ενδιαφέρον κα πρόταση. Τελικά όπως φαίνεται ήρθε σε συμφωνία με τη Σαν Λορέντσο και ο Αργεντινός μέσος, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Λατινικής Αμερικής θα μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανσερραϊκού.

«Ακόμα ένα όνομα στη λίστα των παικτών που θα αποχωρήσουν. Αυτή τη φορά ο Φρανσίσκο Περούτσι θα πάει για έναν χρόνο δανεικός στον Πανσερραϊκό. Στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς, η οποία είναι στα 1.4 εκατομμύρια ευρώ. Ο μέσος έπαιξε 45 παιχνίδια για τη Σαν Λορέντσο χωρίς κάποιο γκολ», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Πριν από λίγες ημέρες υπενθυμίζεται ότι ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε τον Γουίλφριντ Καπτούμ, ο οποίος έχει περάσει από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Ο 28χρονος Καμερουνέζος μέσος την περσινή σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας, από την οποία έμεινε κι ελεύθερος, κατέγραψε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.